Ed Sheeran:

Forklarer babynavnet

Da Ed Sheeran ble pappa for første gang i fjor høst, var det én ting som fikk flere til å klø seg i hodet.

FORKLARING: Flere bet seg merke i Ed Sheeran og kona Cherry Seaborns navnevalg på datteren. Nå forklarer artisten bakgrunnen for navnevalget. Foto: Shutterstock Editorial / NTB
FORKLARING: Flere bet seg merke i Ed Sheeran og kona Cherry Seaborns navnevalg på datteren. Nå forklarer artisten bakgrunnen for navnevalget. Foto: Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august i fjor skrev flere britiske medier at artisten Ed Sheeran (30) og hans kone Cherry Seaborn (29) skulle bli foreldre for første gang. Informasjonen kom fra kilder, og var dermed ikke bekreftet av stjerneparet selv.

Nyheten om graviditeten kom åtte måneder etter at «Shape of You»-artisten kunngjorde at han skulle ta en pause fra turnélivet og sosiale medier. Det kan altså virke som at han trakk seg tilbake omtrent da han fikk vite at kona var gravid.

1. september i fjor bekreftet artisten selv gladnyheten om at han hadde blitt pappa for første gang. Det gjorde han på Instagram.

«En kjapp beskjed fra meg, som har noen personlige nyheter jeg vil dele med dere. Forrige uke, med hjelp av et fantastisk fødeteam, fødte Cherry vår vakre og sunne datter - Lyra Antarctica Seaborn Sheeran», skrev han til sine 32,9 millioner følgere.

PRØVER SEG: Selv om det var verdensdagen for mental helse Prins Harry og Ed Sheeran først og fremst skulle belyse, hadde sangeren også et annet tema han ønsket å sette fokus på. Video: Instagram/sussexroyal /Rød Løper Vis mer

Uvanlig navn

Flere bet seg merke i det uvanlige navnet artisten og kona valgte til sin førstefødte. Torsdag var artisten gjest i det britiske morgenshowet «Lorraine», hvor han åpnet opp seg om bakgrunnen for det uvanlige navnet på sin nå ti måneder gamle datter.

- Jeg skjønner at noen synes at det er et ganske rart navn, innrømmet Sheeran, ifølge People, og fortsatte:

- Men kona mi heter Cherry, og hun er den eneste Cherry jeg noen gang har møtt, og jeg tror at hun er den eneste Cherry som hun noen gang har møtt også - og det liker jeg!

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

Artisten forklarte videre at han og kona ønsket å gi datteren et navn som var unikt, slik at hun ville være den eneste som bar det navnet. Og det er hun kanskje også, det er i alle fall ikke mange som heter Lyra Antarctica.

Sheeran røper at de fikk inspirasjon til datterens mellomnavn, Antarctica (Antarktis på norsk journ.anm.), etter en tur de tok til kontinentet kort tid før Seaborn ble gravid.

- Jeg har i utgangspunktet turnert på hvert eneste kontinent, men jeg har aldri vært i Antarktis, så det var alltid på listen vår. Vi dro dit i 2019, og det var bare utrolig. Det mest fantastiske stedet på jorden, sa han.

SATT PÅ PLASS_ Da Kim Kardashian skulle skryte av Olivia Rodrigo på Instagram ble hun satt på plass av datteren North West. Video: Se og Hør Vis mer

Bare gråter

Sheeran er godt kjent for sin fløyelsmyke stemme og har millioner av fans over hele verden. Men det betyr ikke at alle er like begeistret, og i dette tilfellet er artistens datter hans største kritiker.

Sheeran kunne nemlig nylig avsløre i et intervju med britiske Radio 1, gjengitt av blant andre Independent, at han gjerne synger for datteren, men at hun overhodet ikke er hans største fan.

- Hun gråter bare, sa artisten, og la til:

- Men jeg har noen som hun liker. Hun liker spesielt «Shape of You» og hun liker marimba-lyden godt, men hun liker ikke noe som er høyt.

TRIKS: Kjendiskokken Gordon Ramsay er notorisk for å skjelle folk ut. Det ser ikke datteren Tilly ut til å bry seg om. Video: @gordongram. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

LES OGSÅ: - Venter sitt fjerde barn på seks måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer