Triana Iglesias:

Forklarer babynavnet

For «Paradise Hotel»-programlederen er det den lille datteren Uma som betyr aller mest om dagen.

SMÅBARNSMOR: Triana Iglesias fikk en datter på nyttårsaften, som hun nå har tatt med til Mexico. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SMÅBARNSMOR: Triana Iglesias fikk en datter på nyttårsaften, som hun nå har tatt med til Mexico. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

På nyttårsaften ble «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias (39) og forloveden Mikael Gabriel foreldre til sitt første barn. Da så datteren Uma dagens lys.

Det var lenge usikkert hva som ville skje med årets sesong av «Paradise Hotel», ettersom Iglesias nettopp hadde født da innspillingen tradisjonelt skulle ha startet på nyåret.

I år ble innspillingsstart flyttet et par måneder, og i disse dager er den rutinerte programlederen på plass i Mexico der det spilles inn nok en sesong av skandalerealityen - med datteren Uma med i reisefølget.

I Nettavisen-podkasten «Schendis» forteller 39-åringen mer om mammalivet, og ikke minst forklarer hun bakgrunnen for det noe utradisjonelle navnevalget.

GRÅTER PÅ TV: «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias tok til tårene. Her forteller hun hvorfor hun ble så emosjonell. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Hinduismen

- Uma betyr veldig mye, det er et navn som har veldig mange betydninger. Noen av betydningene er lys, «light in the dark», sier Iglesias og forklarer at Uma også er navnet på moren til guden Ganesha i hinduismen.

- Vi liker det navnet og er fornøyd med det, legger hun til.

«Paradise Hotel»-programlederen får også spørsmål om det er annerledes å spille inn realityprogrammet med en baby på slep. 39-åringen har hele tretten sesonger med seerfavoritten bak seg.

- Hun er jo alt i hele verden for meg akkurat nå, og jeg trives med det. Det er bare fint. Andre ting betyr ikke så veldig mye lenger, sier Iglesias i podkasten.

Det var på nyåret Iglesias avslørte at hun hadde blitt mamma for første gang.

«Dere tror hendene mine er fulle nå - dere bør se hjertet mitt! Vår vakre, perfekte baby-jente ankom verden i går», skrev hun på Instagram den gang.

Uken etter avslørte hun også babynavnet: Uma Aliénor.

«Den største gaven noensinne. En så ubetinget kjærlighet, ren, kraftig og uendelig», skrev hun i innlegget.

RØPER HEMMELIGHETER: «Paradise Hotel»-programleder Triana Iglesias røper detaljer folk flest kanskje ikke visste om der populære programmet. Video: Jonas Scheie Hammer / Edit: Kine Falch Vis mer

Flyttet innspillingen

Uma er Iglesias og Gabriels første barn. Duoen møttes da de begge deltok på det internasjonale billøpet «Gumball 3000» i 2015.

Rett før 2016 bikket over til 2017 avslørte Iglesias og kjæresten på sosiale medier at de hadde tatt forholdet et steg videre - og forlovet seg.

Iglesias, som har ledet «Paradise Hotel» fra begynnelsen av, har tidligere fortalt om beslutningen om å lede nok en sesong av realityprogrammet.

- Jeg hadde ikke sett for meg at jeg skulle takke ja, for jeg trodde ikke det skulle passe. Normalt spiller vi jo inn i januar, og det ville ikke ha gått. Jeg trodde rett og slett ikke det var mulig, fram til TV3 la noen andre tilbud på bordet. Det er jeg veldig takknemlig for, sa hun på telefon fra Finland i oktober i fjor.

Avsløringen kom etter at det hadde blitt reist spørsmål ved om hun ville fortsette som programleder etter familieforøkelsen.

BESTE ØYEBLIKK: Triana Iglesias ramser opp sine favoritter gjennom tidene! Video: Jonas Scheie Hammer Vis mer

- Vi skal lage det samme kvalitetsprogrammet som alltid, og jeg er evig takknemlig for at de vil ha meg med en runde til. Forskjellen blir at jeg skal ha med en liten baby, som kommer til å være avhengig av meg, sa hun.

LES OGSÅ: - Tar grep

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer