Anna Rasmussen:

Forklarer babynavnet

Om ikke lenge blir influenseren firebarnsmor. Dette sier hun om navnet på den kommende babyen.

SNART FAMILIE PÅ SEKS: I oktober i fjor avslørte Jan Lossius og Anna Rasmussen at de venter sitt andre barn sammen. Nå deler sistnevnte navnet på den kommende babyen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
SNART FAMILIE PÅ SEKS: I oktober i fjor avslørte Jan Lossius og Anna Rasmussen at de venter sitt andre barn sammen. Nå deler sistnevnte navnet på den kommende babyen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager er blogger og influenser Anna Rasmussen (24) å se på tv-skjermen som en av deltakerne i årets sesong av «Camp Kulinaris». Kort tid etter at innspillingen var ferdig i fjor røpet Rasmussen gladnyheten om at hun venter barn med ektemannen Jan Lossius.

«Vi er så glad for å endelig kunne dele dette! Vi har et lite hjerte som slår, og til våren blir vi en familie på seks», skrev hun på Instagram.

Dette blir ekteparets andre barn sammen. Sønnen Lucas kom til verden i 2016. Fra før av har Rasmussen datteren Michelle og sønnen William fra to tidligere forhold.

AVSLØRER: I denne ukens episode av «Sofa» ser Martine Lunde og kjæresten Aleksander Sæterstøl på Selda Ekiz som er på Lindmo og snakker om graviditeten. Da avslører Martine at hun ønsker seg tvillinger. Vis mer

I januar avslørte Rasmussen kjønnet på babyen, og kunne meddele at det blir enda en gutt i familien.

«Vi venter enda en liten gutt i flokken, noe som passer meg helt utmerket da guttemamma-rollen kommer mer naturlig for meg. Jeg er så heldig å ha fått oppleve å få begge kjønn, og kunne aldri vært foruten den fantastiske gjengen min. Barna er så klare for å få enda en liten lillebror i mai», var blant det Rasmussen skrev på Instagram den gang.

Deler tanker rundt fødselen

I et nytt innlegg på Rasmussens private Instagram-profil får hennes over 48 000 følgere nå vite hva sønnen skal hete.

«Åtte måneder på vei, og jeg gleder meg så masse til å holde lille Nicholas i armene mine om ikke lenge», skriver Rasmussen innledningsvis.

Videre deler hun tankene sine rundt det å skulle føde under pandemien.

VENTER BARN: I mai kan Anna Rasmussen og ektemannen ønske et nytt tilskudd til familien velkommen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
VENTER BARN: I mai kan Anna Rasmussen og ektemannen ønske et nytt tilskudd til familien velkommen. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

«Jeg ønsker selvsagt Jan til stede både før, etter og under fødselen, men jeg kjenner likevel på en ro om at jeg skal klare den jobben alene. Å føde er noe tusenvis av kvinner gjør verden over hver eneste dag, og jeg er en av dem som er så heldig som får føde i et land som Norge», fortsetter hun.

Rasmussen mener videre at selv om støtten fra en partner er viktig gjennom fødselen, er det viktigste at mor selv klarer å stole på at man er i trygge hender.

«Det er kanskje lett for meg å si, som nå skal gjennom dette for fjerde gang og vet hva jeg går til, men jeg ønsker likevel ikke mindre enn noen andre å ha min støttespiller ved min side og kunne oppleve dette sammen med ham», legger hun til.

SJOKK: Influencer Lainey Marie avslører på sin YouTube-kanal at hun er gravid - og mye lengre på vei enn hun trodde. Video: Laineymariebeauty / Youtube Vis mer

Liker ikke å miste kontroll

Den vordende firebarnsmoren legger ikke skjul på at hun gruer seg til fødselen, men påpeker at pandemien ikke har skyld i det.

Influenseren innrømmer at det verste hun vet er å miste kontroll, noe man kan gjøre under en fødsel.

«Jeg stoler på at både jeg og jordmødre og forhåpentligvis Jan kan møte denne utfordringen uten at panikken min tar overhånd. Kroppen min har klart det før. Vi har alle hver vår bekymring når det kommer til en fødsel, men felles for alle er at det finnes ingen snarvei eller lett løsning».

Julie Bergan gjester Else Kåss Furuseth i «Kåss til kvelds», og kan avsløre at hun har en helt spesiell angst. Vis mer

Utålmodig

Når Se og Hør slår på tråden til Rasmussen utdyper hun navnevalget.

- Det er et navn jeg bare har hatt liggende. Siden Jan bestemte Lucas sist, var det min tur denne gangen. Det er et gresk navn, og jeg har en gresk familie, det er nok derfor jeg kjenner til navnet. I tillegg liker jeg at alle ikke heter det, forklarer hun.

På spørsmål om hvordan det går med henne om dagen, svarer hun:

- Det går bra. Jeg merker at jeg begynner å bli litt utålmodig, men formen er i alle fall fin. Det har den ikke vært hele tiden.

ENDELIG HER: Elin og CF møtte hverandre på «Paradise Hotel», og nå har de blitt foreldre for tredje gang. Video: Rød Løper Vis mer

Det å skulle bli firebarnsmor innrømmer Rasmussen kan bli travelt.

- Jeg tenker at overgangen fra to til tre var ganske mye større. Da hadde vi en ettåring da vi skulle få en tredje, mens nå er den eldste ti år og minstemann blir fem år. Da tenker jeg at det skal gå veldig fint. Det er jo samme rutiner som skal ivaretas, men det er klart at det blir noe nytt med en ny baby, sier influenseren.

LES OGSÅ: Snakker ut om dramatisk fødsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer