Anna Rasmussen:

Forklarer babynavnet

Om ikke lenge blir influenseren firebarnsmor. Dette sier hun om navnet på den kommende babyen.

SNART FAMILIE PÅ SEKS: I oktober i fjor avslørte Jan Lossius og Anna Rasmussen at de venter sitt andre barn sammen. Nå deler sistnevnte navnet på den kommende babyen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
SNART FAMILIE PÅ SEKS: I oktober i fjor avslørte Jan Lossius og Anna Rasmussen at de venter sitt andre barn sammen. Nå deler sistnevnte navnet på den kommende babyen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager er blogger og influenser Anna Rasmussen (24) å se på tv-skjermen som en av deltakerne i årets sesong av «Camp Kulinaris». Kort tid etter at innspillingen var ferdig i fjor røpet Rasmussen gladnyheten om at hun venter barn med ektemannen Jan Lossius.

«Vi er så glad for å endelig kunne dele dette! Vi har et lite hjerte som slår, og til våren blir vi en familie på seks», skrev hun på Instagram.

Dette blir ekteparets andre barn sammen. Sønnen Lucas kom til verden i 2016. Fra før av har Rasmussen datteren Michelle og sønnen William fra to tidligere forhold.

I januar avslørte Rasmussen kjønnet på babyen, og kunne meddele at det blir enda en gutt i familien.

«Vi venter enda en liten gutt i flokken, noe som passer meg helt utmerket da guttemamma-rollen kommer mer naturlig for meg. Jeg er så heldig å ha fått oppleve å få begge kjønn, og kunne aldri vært foruten den fantastiske gjengen min. Barna er så klare for å få enda en liten lillebror i mai», var blant det Rasmussen skrev på Instagram den gang.

Deler tanker rundt fødselen

I et nytt innlegg på Rasmussens private Instagram-profil får hennes over 48 000 følgere nå vite hva sønnen skal hete.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer