Justin Bieber:

Forklarer årsaken til dette bildet

Ekteskapsnervene tok overhånd.

SAMMENBRUDD: Hailey Baldwin måtte trøste sin forlovede Justin Bieber etter at han tilsynelatende fikk et sammenbrudd under en sykkeltur i New York tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix
SAMMENBRUDD: Hailey Baldwin måtte trøste sin forlovede Justin Bieber etter at han tilsynelatende fikk et sammenbrudd under en sykkeltur i New York tidligere denne uken. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tirsdag denne uken, på en benk i Manhattan i New York, ble popsangeren Justin Bieber (24) avbildet av paparazzier mens han tilsynelatende fikk et sammenbrudd og hulket i fanget til sin forlovede Hailey Baldwin (21).

Bildene og spekulasjoner om hva Justins sammenbrudd kunne være ble spredt som ild i tørt gress på få timer i utenlandsk presse.

Også fansen ble svært nysgjerrige og bekymret for sitt store idol, og teoriene lot ikke vente på seg.

Ekteskapsnerver

Onsdag var imidlertid Justin i et helt annet humør.

Ut fra leiligheten til Hailey i New York møtte nemlig 24-åringen pressen og fansen med både dans og smil.

- Du har gode dager og du har dårlige dager, uttalte Justin til de oppmøtte mens han gikk med en bok om ekteskap i hånda.

Ifølge TMZ, som også har fått tak i video, skal det ha vært boken «The Meaning of Marriage» av Timothy Keller.

- Det er ikke ekte hvis det ikke har noen dårlige dager, uttalte Justin og forklarte at sammenbruddet bare var «en dårlig dag» i det lange løpet av ekteskap.

Forlovet seg

Tidligere i sommer bekreftet «Sorry»-sangeren at han hadde fridd til Hailey etter at flere internasjonale medier meldte at Justin og Hailey hadde forlovet seg.

«Hadde tenkt til å vente med å si noe, men nyhetene sprer seg fort. Så her er saken: Hailey, jeg er såååå forelsket i alt ved deg! Så forpliktet til å tilbringe livet mitt til å bli kjent med hver eneste del av å elske deg», skrev han den gang.

Sangstjernen røpet at han fridde til 21-åringen lørdag 7. juli, og påpekte at tallet syv står for åndelig perfeksjon.

«Du er mitt livs store kjærlighet, Hailey Baldwin, og jeg ønsker ikke å dele livet med noen andre. Du gjør meg så mye bedre. Jeg gleder meg til den beste tiden av livet. Det er morsomt, fordi jeg føler at alt har falt på plass nå», skrev Justin videre.

Ifølge TMZ og CNN gikk Justin Bieber ned på kne på en restaurant i Bahamas. To kvinner hevdet overfor TMZ at de var vitner til frieriet.

STORMFORELSKET: De to stjernene har blitt avbildet sammen en rekke ganger den siste måneden, og det er ingen tvil om at kjærligheten blomstrer. Snart skal de også gifte seg. Foto: NTB Scanpix
STORMFORELSKET: De to stjernene har blitt avbildet sammen en rekke ganger den siste måneden, og det er ingen tvil om at kjærligheten blomstrer. Snart skal de også gifte seg. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Var merkelig stemning

Hailey og Justin hadde et kortvarig forhold i 2016, etter at et årelangt vennskap utviklet seg til noe mer.

Etter bare noen måneder tok forholdet imidlertid slutt, og modellen uttalte kort tid etter bruddet at det var komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

I mellomtiden ble Justin hyppig avbildet med popstjernen Selena Gomez (26) som har hatt en lang historie med den vordende brudgommen. De to ble senest avbildet sammen med «Sorry»-sangeren i februar.

Ble sjokkert

Selena og Justin har hatt et av-og-på forhold helt siden 2011. De gjorde det slutt og ble sammen flere ganger før de offentlig brøt i 2013, før de igjen fant tonen i fjor høst.

Til tross for at ryktebørsen allerede i desember registrerte at Hailey Baldwin var inne i bildet, ble forholdet mellom Selena og Justin omtalt så sent som i mars.

Nøyaktig hva som har skjedd i mellomtiden, og hvorvidt et trekantdrama har utspilt seg, er det få som vet.

At Justin nå har forlovet seg med Hailey, etter å ha funnet tilbake til modellspiren etter en romanse i 2016, kommer uansett brått på mange.

Ikke minst for Selena Gomez, skal vi tro den amerikanske kjendiskanalen E!.

- Forlovelsen kom som et sjokk for Selena, fortalte en kilde til kanalens nettsted, som videre understreket at Selena riktignok ikke lenger er følelsesmessig tilknyttet ekskjæresten.

- Forholdet tilhører fortiden, og egentlig bryr hun seg ikke. Hun vet at Justin handler på impuls, og ønsker dem begge det beste. Selv er hun glad for at Bieber ikke lenger er et samtaleemne, slik at hun kan fokusere på seg selv, uttalte kilden.

LES OGSÅ: Brudd for Iggy Azalea etter én dag

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer