- "BINGO-ØYRÅD": Paa Erik Synnes reagerer sterkt på at hans skjebne i "Robinsonekspedisjonen" ble avgjort med kort-trekning mot Kathrine Pehrsson.  Foto: TV3
- "BINGO-ØYRÅD": Paa Erik Synnes reagerer sterkt på at hans skjebne i "Robinsonekspedisjonen" ble avgjort med kort-trekning mot Kathrine Pehrsson. Foto: TV3Vis mer

- Forkastelig å la meg ryke sånn

Utstemte Robinson-Paal føler seg sveket etter "bingo-øyråd".

SEHER.NO: Etter et omvendt "Robinson"-øyråd, hvor deltakerne måtte stemme på hvem de ville ha med seg videre istedenfor hvem de ville sende hjem, sto Paal Erik Synnes og Kathrine Pehrsson igjen uten stemmer.

Det førte til at de to måtte trekke kort om hvem som måtte forlate TV3s realityserie, noe som endte med tap for 30-åringen fra Haugesund.

Synnes legger ikke skjul på at han følte seg både frustrert etter øyrådet.

- At produsentene velger å avgjøre det med ren bingo, synes jeg er forkastelig. Det burde være en fysisk duell eller noe sånt, sånn at man kan være med å påvirke sin skjebne, sier han til Seher.no.
 
Han hevder han flere ganger i løpet av "Robinsonekspedisjonen" reagerte på at TV-produsentene gikk inn og overstyrte deltakerne unødvendig.

- Det var for eksempel et sted litt bortenfor stranden, hvor det var en klippe, som det var masse fisk rundt. Dit fikk vi ikke lov til å gå, fordi det angivelig var for farlig for kamerateamet å gå der. Det er bare tull, det var nok fordi de syntes det var bedre TV å la oss sulte. Jeg skjønner jo at det er bedre TV, sier han.

Synnes hevder han også føler seg sveket av flere av de andre deltakerne, etter at ingen valgte å stemme på ham.

- Jeg hadde bare trengt en stemme for å bli med videre. Jeg føler meg spesielt sveket av Kristoffer, som jeg reddet da jeg valgte å være med på å kaste ut Iris (Veiseth red.anm) istedenfor ham i et tidligere program, sier han til Seher.no.

Paal hevder han ville ha valgt en annen strategi, hvis han hadde kunnet velge på nytt.

- Jeg innså for sent at jeg burde ha fått med Francois til finalen. Han hadde jeg garantert vunnet mot, fordi han ikke var så godt likt. Men selv om det var kjedelig å ryke ut på den måten jeg gjorde, angrer jeg ikke på at jeg ble med.
 
Sitt beste minne fra ekspedisjonen, fikk imidlertid Synnes i søndagens episode, da hans samboer Henriette dukket opp på en båt utenfor øya.

Selv om han tapte konkurransen så ga mulighet til å få besøk av sin kjære på Robinson-stranda, la Paal på svøm og stjal til seg et kyss over båtrekka.

- Det er et av våre beste minner sammen, selv om hun var litt sjokkert over skjegget mitt og hvor tynn jeg var, hehe. Men jeg var også glad etterpå for at jeg ikke hadde vunnet. Hadde jeg fått besøk av henne, hadde det blitt vanskelig å være igjen på øya når hun dro, sier han til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!
LES OGSÅ: Robinson reddet forhold