Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- Forholdet virker mer ustabilt nå

Ifølge kilder skal Tristans forhold til Khloé være svært usikkert.

USTABILT: Forholdet mellom Khloé Kardashian og kjæresten Tristan Thompson skal være svært ustabilt hevder en kilde. Foto: NTB Scanpix
USTABILT: Forholdet mellom Khloé Kardashian og kjæresten Tristan Thompson skal være svært ustabilt hevder en kilde. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

2018 har vært et svært turbulent år for kjæresteparet Khloé Kardashian (34) og basketballspilleren Tristan Thompson (27).

I april kunne duoen glede seg over å bli foreldre sammen for første gang til datteren True, men lykkerusen ble raskt overskygget av Tristan skandaleopptredener.

Bare dager før fødselen ble Tristan anklaget for utroskap. Videoer av basketballstjernen i het omfavnelse med flere andre kvinner ble hyppig spredt i mediene, og siden har duoen tilsynelatende kjempet for å redde forholdet.

Nå skal imidlertid forholdet være på bristepunktet igjen.

Ustabilt

Flere ganger skal Khloé ha avkreftet hyppige bruddrykter, og stadig hevdet at hun for tiden er lykkelig i småbarnstilværelsen der hun fokuserer mye på lille True.

SNAKKER UT: Reality-stjerna holdt kortene tett til brystet om graviditeten sin. I januar åpnet hun opp hos Ellen DeGeneres. Video: Bilder med tillatelse fra TV 3. Vis mer Vis mer Vis mer

For Tristan sin del, skal ting være litt mer usikker, ifølge kilder til People.

- Ting virker mer ustabilt i forholdet deres nå, forteller kilden.

Ifølge nettsiden skal Tristan ha blitt observert mye alene i det siste. En kilde skal blant annet ha fortalt at basketballspilleren og Khloé skal ha blitt observert i Cleveland, der Tristan spiller basketball, to dager på rad uten deres felles datter.

Går til psykolog

Ifølge People skal Khloé ha bedt Tristan om å gå til psykolog tidligere i august for å få bukt på problemene sine.

- Tristan nektet i utgangspunktet å dra, men har innsett hvor viktig det er for Khloé. Han har endelig forstått hvor mye han har såret Khloé. Han vil at Khloé skal være fornøyd med han, så han forsøker virkelig å være den beste personen han kan være, uttalte kilden.

Selv har Khloé ikke ønsket å oppsøke profesjonell hjelp.

- Khloé ønsker ikke å få profesjonell hjelp. Når noen prøver å snakke om det, avbryter hun bare eller legger på telefonen, uttalte en venn av realitystjernen til Radar Online i sommer.

Se dette innlegget på Instagram

💕 My sweet little mama 💕

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

- Det er komplisert

Rykter om brudd mellom den turbulente duoen har svirret de siste månedene, og under Kylie Jenners bursdagsfeiring i august, kastet Khloé bensin på bålet.

Under feiringen kunne de festglade gjestene velge mellom tre forskjellige drikkekopper, der man valgte farge på koppen ut ifra sin sivilstatus.

Dersom man er singel, valgte man gul kopp. Rød kopp gikk til de som er i et forhold, mens om man er i en relasjon man anser som «komplisert», tok man med seg en grønn kopp.

LITEN DETALJ: Det er altså denne grønne koppen som utløste nye bruddrykter rundt Khloé Kardashian og Tristan Thompson. Foto: Skjermdump / Instagram
LITEN DETALJ: Det er altså denne grønne koppen som utløste nye bruddrykter rundt Khloé Kardashian og Tristan Thompson. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer

Fansen var raskt ute med å legge merke til at 34-åringen drakk av en grønn kopp under den storslåtte feiringen, ifølge Harper's Baazar.

En fan-side på Instagram delte dermed et bilde av Khloé fra søsterens fest med følgende tekst:

«Khloés kompliserte kjærlighetsliv. Kardashian hinter om at ting med Tristan Thompson er vanskelig etter at hun festet uten ham».

Den ferske moren så seg imidlertid lei av bruddryktene, og la igjen en krass kommentar i kommentarfeltet til bildet, ifølge Harper's Bazaar.

«Jeg bestilte en drink, som ble servert i en kopp, og jeg drakk den. Slutt på historien. Det er ikke så dypt, lol. Jeg drakk fra kopper i alle forskjellige farger den kvelden», skrev hun.

LES OGSÅ: Avslører detaljer om bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer