VILLE OMKOMMET: Kerry tror at hun ikke ville vært i live nå, om hun ikke hadde forlatt Mark Croft. Foto: All Over Press
VILLE OMKOMMET: Kerry tror at hun ikke ville vært i live nå, om hun ikke hadde forlatt Mark Croft. Foto: All Over Press Vis mer

- Forholdet ville endt med min død

Stjernen tror hun hadde dødd om hun hadde blitt med eksen.

Publisert
SEHER.NO: Den britiske stjernen Kerry Katona (30) hevder i et åpenhjertig intervju at hun kunne dødd om hun ikke hadde gjort det slutt med ekskjæresten, Mark Croft.

- Hvis jeg hadde blitt ved hans side, hadde jeg vært død nå. Neste gang man hadde sett meg, hadde vært i min egen begravelse, forteller hun i en ny dokumentarfilm, ifølge Daily Mail.

Dokumentaren skal etter planen sendes på TV neste uke. Katona forklarer i intervjuet at hun ikke husker deler av barna hennes' oppvekst, fordi hun hadde så store problemer på egenhånd.

Katona forteller også at forholdet var så skadelig, spesielt med tanke på narkotika, at hun flere ganger med vilje tok «alt for mye», i et håp om å få Croft til å be henne om å stoppe.

- Jeg tok alt for mye narkotika flere ganger, ja. Jeg håpet at han ville si: «Kerry, vær så snill og slutt». Men det gjorde han ikke.


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Fant ny kjæreste på nettet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer