Shauna Rae:

Forholdet vekker oppsikt

Paret slår imidlertid tilbake mot kritikerne.

KJÆRESTER: Dan Swygart og Shauna Rae har funnet tonen. Det får flere til å sperre opp øynene. Foto: Skjermbilde Instagram
KJÆRESTER: Dan Swygart og Shauna Rae har funnet tonen. Det får flere til å sperre opp øynene. Foto: Skjermbilde Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realitystjernen Shauna Rae (23) ble nærmest kjendis over natten med TLC-serien «I Am Shauna Rae».

Serien følger Rae, som ikke ser ut som hvilken som helst 23-åring. Hun er nemlig fanget i kroppen til en åtteåring.

VEKTNEDGANG: Tammy og Amy Slaton har delt åpent om deres slankeprosess i programmet «1000 lb sisters», hvorpå førstnevnte har gjennomgått en stor forvandling. Video: TLC/Rød Løper. Vis mer

23-åringens kropp stoppet å vokse etter en behandling hun fikk for hjernesvulst da hun var barn, noe som gjør at hun nå veier 22 kilo og er 116 centimeter over bakken.

Hun lar imidlertid ikke størrelsen hennes stoppe henne, og i realityserien følger man Rae som drar på bar, tar tatoveringer og snakker om sexlivet sitt.

- For meg så var det (å ha samleie, journ.anm.) en bekreftelse på at jeg kan gjøre hva jeg vil, fordi da jeg vokste opp så trodde jeg at det ikke ville være mulig. Da jeg fikk en kjæreste og det endelig skjedde, så fikk det meg til å føle meg som en normal kvinne, har hun tidligere uttalt i serien.

FIRE MILLIONER VISNINGER: Traileren til det nye realityprogrammet «Milf Manor» får internett til å koke. Video: Twitter/TLC Vis mer

Forholdet med den nevnte kjæresten tok etter hvert slutt, men nå har realitystjernen funnet lykken på ny med reiseblogger Dan Swygart (26).

Det har imidlertid fått enkelte til å sperre opp øynene.

Ifølge New York Post har Swygart fått flere kommentarer på at han er «syk» som anser Rae som en romantisk partner.

«Hvis en mann eller kvinne kan ærlig si at de kan se på henne som en seksuell kvinne, så lyver de eller så er de syke», skal en ha kritisert.

Swygart ser seg nå nødt til å forsvare romansen.

- Det er veldig viktig å huske at Shauna er en utrolig 23-åring med en funksjonshemning. Det er viktig å erkjenne funksjonshemningen hennes og se forbi det, og skape et forhold med hvem hun er som individ, sa han i en video postet på Instagram.

- Hun er et menneske. Hun fortjener å ha forhold og relasjoner med hvem hun vil, fortsatte han.

FORLOVER SEG: I TV-serien «Extreme Sisters» forlovet tvillingene Anna og Lucy DeCinque seg med samme mann. Video: TLC Vis mer

26-åringen avslørte også i videoen at han tok kontakt med Rae etter å ha sett henne i TLC-serien. Kort tid etter møttes de og fant tonen.

Realitystjernen fortalte åpenhjertig i et intervju med New York Post i fjor om hvordan størrelsen hennes ofte gjør at hun blir undervurdert.

- Når du ser på meg så ser du en åtteåring, men hvis du tar deg tid til å se på detaljene i ansiktet mitt, hendene mine, modenheten i kroppen min og tar deg tid til å snakke med meg, så forstår du at jeg er en 23-åring.

LES OGSÅ: - Jeg kastet henne ut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer