- Forholdet var dømt til å mislykkes

Superparet innså selv at det ikke fantes håp.

FORHOLDET OVER: - Hun jobber konstant, mens Jamie bruker massevis av tid på stand-up-showene sine, samt turneer. Det er ikke spesielt givende i et forhold, sier en kilde om bruddet mellom Jennifer Love Hewitt og Jamie Kennedy. Foto: STELLA PICTURES
FORHOLDET OVER: - Hun jobber konstant, mens Jamie bruker massevis av tid på stand-up-showene sine, samt turneer. Det er ikke spesielt givende i et forhold, sier en kilde om bruddet mellom Jennifer Love Hewitt og Jamie Kennedy. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
SEHER.NO: Lørdag kom nyheten om at skuespiller Jennifer Love Hewitt og komiker Jamie Kennedy har gjort det slutt. Ingen flere detaljer var på dette tidspunktet kjent, men bruddet ble til People bekreftet av en talsperson for paret.

Nå insisterer en kilde tett på paret at det ikke var ondt blod rundt bestemmelsen om å gå hvert til sitt. Samme kilde hevder at det var en felles avgjørelse av to mennesker, som fortsatt vil forbli venner.
 
- Det var ingen krigsstemning mellom dem, forholdet var dømt til å mislykkes. De bare tittet på hverandre og sa at «Vi liker hverandre og vi får hverandre til å le. Men dette er ikke noe som kommer til å vare», forteller kilden til People.
 
Et hektisk program kan også ha medvirket til at Love Hewitt og Kennedy bestemte seg for å gå hvert til sitt, ifølge nettstedet. I tillegg til å spille i, og produsere, «Ghost Whisperer», forbereder nemlig Jennifer seg til nok en rolle om ikke så lenge. I tillegg skal hun på turné for å promotere sin første bok, «The Day I Shot Cupid», som kommer 23. mars.

Ironisk nok gir skuespilleren i boka råd rundt romantiske forhold, kjærlighet og andre ting, blant annet det å gå fra hverandre...

- Hun jobber konstant, mens Jamie bruker massevis av tid på stand-up-showene sine, samt turneer. Det er ikke spesielt givende i et forhold, sier kilden.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES OGSÅ: - Taylor tilbragte natten hos ham