- Forholdet var aldri noen hemmelighet

Thomas Giertsen forteller om forholdet til sin profilerte ekskjæreste Linn Skåber.

VAR KJÆRESTER: Linn Skåber avslørte tidligere i år at hun og Thomas Giertsen var kjærester da de var rundt 20 år gamle. - Det var ikke noe hemmelig, sier Giertsen om at de to var et par. Foto: Stella Pictures
VAR KJÆRESTER: Linn Skåber avslørte tidligere i år at hun og Thomas Giertsen var kjærester da de var rundt 20 år gamle. - Det var ikke noe hemmelig, sier Giertsen om at de to var et par. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Thomas Giertsen snakke om forholdet til Linn Skåber nederst i saken!

SEHER.NO: Komiker Thomas Giertsen (39) er til høsten aktuell med TVNorge-serien «Helt perfekt», der han spiller hovedrollen med samme navn som seg selv.

Men Giertsen er ikke den første til å lage en humoristisk og relativt selvbiografisk TV-serie.

Giertsens tidligere kollega Linn Skåber (40), har oppnådd stor suksess med NRK-serien «Hjerte til hjerte», der hun spiller en nokså usympatisk utgave av seg selv.

Men ifølge Giertsen er det ingen åpenbare likheter mellom de to seriene.

- Jeg synes «Hjerte til hjerte» er en morsom og veldig bra serie. Jeg synes Linn er fantastisk morsom. Det er nok noen likheter, og det er veldig hyggelig hvis folk tenker på det, men det er nok ganske lett å se forskjell på de seriene også, sier Giertsen til Seher.no.

Likevel er det ingen tvil om at de to komikerstjernene har mye til felles.
 
Under premieren av NRK-programmet «Litt av et liv» tidligere i år, avslørte Linn Skåber at hun og Thomas Giertsen har vært kjærester.

- Da jeg så Thomas tenkte jeg: «Han skal jeg jobbe med og han skal jeg bli sammen med», fleipet Skåber til programleder Nadia Hasnaoui i TV-programmet.

Og Skåber fikk det som hun ville. Etter å ha jobbet sammen en periode da de var rundt 20 år gamle, ble de to et par.

- Det er ikke mange som vet at vi var sammen, men det varte i fire år. He-he. Den perioden der var en slags grobunn for det livet vi har i dag: Vi skrev tekster for ABC-teatret, lagde revy og solgte billetter for aller første gang. Vi hadde det ekstremt gøy, fortalte Linn til VG.

Thomas Giertsen er ikke kjent for å prate mye om sitt privatliv til pressen, men hadde likevel ikke noe imot at Linn avslørte deres forhold på TV.

- Det er vel hyggelig. Det var ikke noe nytt for meg. Det var jo ikke noe hemmelig, på en måte, sier Giertsen til Seher.no.

Og komikeren forteller videre at han har gode minner fra tiden med Linn.

- Det var en veldig morsom tid. Vi var jo en gjeng med både Atle Antonsen og Linn og Henrik Elvestad og Jon Øigarden, blant annet. Vi ville veldig mye, og så har vi fått til en del av det. Jeg synes det er en veldig hyggelig tid å tenke tilbake på, sier Thomas Giertsen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk TV-idé hos psykologen

Se Thomas Giertsen snakke om tiden med Linn Skåber her:


[obj:media:9773]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer