SINGEL IGJEN: Lene Hansens forhold til Thomas Steen Årnes er over etter syv år.  Foto: Per Ervland/Aller Internett
SINGEL IGJEN: Lene Hansens forhold til Thomas Steen Årnes er over etter syv år. Foto: Per Ervland/Aller InternettVis mer

Forholdet tok slutt etter syv år

Trebarnsmoren bekrefter bruddet.

SEHER.NO: Fitnesstrener, tidligere glamourmodell og eks-«71 grader nord»-deltagere Lene Hansen (26) er singel igjen. Etter et syv år langt forhold til samboeren, Trømsø-mannen Thomas Steen Årnes (34), har de to nå flyttet fra hverandre.

Lene Hansen er mor til tre barn. To av dem har hun sammen med Thomas. Den tidligere «71 grader nord»-deltageren bekrefter til Seher.no at det er slutt mellom dem, men ønsker ikke å kommentere saken ytterligere.
 
Etter hva Seher.no kjenner til skal de to ha vokst lenger og lenger fra hverandre, uten at det skal ha ligget noe dramatikk rundt bruddet av den grunn.

For kort tid siden bekreftet den treningsglade jenta sin nye tilværelse som singel også på sin egen Facebook-profil.

Det var i 2009 at 26-åringen fikk stor oppmerksomhet da hun var en del av TVNorge-programmet «71 grader nord». Etter programmet var hun derimot plaget med konstante smerter i knærne, avslørte hun til Seher.no.

- Det var jævlig tøft, og når vi vandret rundt i Karasjok var jeg så sliten at jeg ikke visste hva jeg skulle gjøre. Og i Steigen greide jeg nesten ikke komme med ned fra fjellet. Men konkurranseinstiktet overvant og jeg overså smertene, sa hun den gang.

Mot slutten av 2009 var den nå single jenta med i Seher.nos julevideo.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Jeg visste ikke hvem han var