<strong>FORHOLDET TOK SLUTT:</strong> - Vi hadde bodd sammen i Los Angeles, men så kom jeg til New York for å gå på skole i to år. Etterpå bestemte jeg meg for å gå mer skole på Yale, forteller James Franco, som nå er singel igjen. Foto: All Over Press
FORHOLDET TOK SLUTT: - Vi hadde bodd sammen i Los Angeles, men så kom jeg til New York for å gå på skole i to år. Etterpå bestemte jeg meg for å gå mer skole på Yale, forteller James Franco, som nå er singel igjen. Foto: All Over Press Vis mer

Forholdet tok slutt etter fem år

- Det ble for mye for henne, mener skuespillerstjernen James Franco.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «127 timer»-stjernen James Franco (33) er singel igjen. Nå avslører han nemlig at det langvarige forholdet mellom ham og kjæresten Ahna O'Reilly definitivt er over.

Årsaken til bruddet skal ha vært at de hadde for lite tid sammen, mener han.

- Det forholdet varte i fire eller fem år. Vi hadde bodd sammen i Los Angeles, men så kom jeg til New York for å gå på skole i to år. Etterpå bestemte jeg meg for å gå mer skole på Yale. Det ble for mye for henne, sier Franco, som tidligere i år ledet Oscar-utdelingen sammen med Anne Hathaway, i et intervju med Playboy.
 
Ahna O'Reilly, som ikke er like profilert som sin tidligere kjæreste men som også er skuespiller, dukket nylig opp i serien «The Vampire Diaries».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Raser mot Oscar-showet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer