Brody Jenner og Kaitlynn Carter:

- Forholdet til Kaitlynn var giftig

Ekteskapet mellom Kaitlynn og Brody skal ha vært alt annet enn rosenrødt.

OVER OG UT: I begynnelsen av august kom nyheten om at ekteskapet mellom Jenner og Carter var over. Nå kommer det frem en rekke detaljer om hvordan forholdet deres var før det tok slutt. Foto: NTB Scanpix
OVER OG UT: I begynnelsen av august kom nyheten om at ekteskapet mellom Jenner og Carter var over. Nå kommer det frem en rekke detaljer om hvordan forholdet deres var før det tok slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I starten av august kom sjokknyheten om at ekteskapet mellom «The Hills»-stjernen Brody Jenner (35) og kona Kaitlynn Carter (30) var oppløst - et knapt år etter at de giftet seg i en romantisk seremoni på den eksotiske øya Bali.

Siden nyheten sprakk for et par uker siden, har det blitt skrevet mangt og mye om forholdet i den internasjonale tabloidpressen.

For få dager siden kunne flere kjendismedier også melde at Brody angivelig hadde gått videre etter bruddet - etter at han hadde blitt observert i het omfavnelse med Victoria's Secret-modellen Josie Canseco (22).

Likevel kommer det stadige nye detaljer om det ferske bruddet. Ifølge det amerikanske nettstedet People skal forholdet mellom Jenner og Carter angivelig ha vært over i flere måneder allerede.

THE HILLS: I høst ble det kjent at gjengen fra kultserien "The Hills" gjør comeback. Nå er endelig de første bildene klare. Bilder: MTV Vis mer

- Brody bryr seg overhodet ikke akkurat nå. Han og Kaitlynn har ikke vært et par på en god stund. Helt ærlig kunne han ikke ha brydd seg mindre om hva hun driver med, sier kilden.

Det er liten tvil om kilden sikter til bildene av ekskona Kaitlynn som klinte til med Miley Cyrus (26) på badeferie i Italia nylig. Også Miley er nysingel, da ekteskapet med Liam Hemsworth (29) nylig slo sprekker etter bare åtte måneder.

SLUTT: Ekteskapet mellom Jenner og Carter skal ha vært giftig, ifølge Peoples kilde. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Ekteskapet mellom Jenner og Carter skal ha vært giftig, ifølge Peoples kilde. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Giftig forhold

Kilden sier videre til People at problemene i forholdet mellom Jenner og Carter skal ha foregått over svært lang tid - og stamme helt tilbake til før bryllupet som sto på Bali sommeren 2018. I dag skal Jenner angivelig ha svært lite til overs for sin tidligere kjæreste.

- Han og Josie har en greie sammen. Forholdet hans til Kaitlynn var giftig, og han hatet livet sitt med henne, hevder kilden, som samtidig byr på noen skandaløse detaljer om eksparets bryllup i fjor:

- Bryllupsdagen deres var en obligatorisk ting som Brody følte at han måtte gjøre, men de hadde allerede et elendig liv.

Ifølge kilden skal Brody som nevnt nå ha gått videre med den modellen Josie Canseco - som han den siste tiden har blitt observert sammen med en rekke ganger.

Ifølge kjendisnettstedet TMZ skal paret raskt ha funnet tonen - og blitt observert sammen mens de både kysset og klemmet hverandre.

Møttes på hotellfest

TMZ skrev videre denne uken at Jenner og hans nye modellflamme skal være en svært god match, og at de skal ha møtt hverandre på en fest på et hotell i New York i forbindelse med et pressetreff for realityserien «The Hills: New Beginnings», hvor Jenner medvirker.

- Det virker som at de vil ta det rolig, men det er ingen tvil om at det har oppstått romantiske følelser mellom dem, sa en av nettstedets kilder tidligere denne uken.

NY FLAMME: Brody Jenner skal angivelig ha gått videre etter bruddet med modellen Josie Canseco. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME: Brody Jenner skal angivelig ha gått videre etter bruddet med modellen Josie Canseco. Foto: NTB Scanpix Vis mer

35-åringens angivelige nye flørt er datteren til den kjente baseballegenden Jose Canseco (55).

KJENDIS-QUIZ: Verdensstjernen Brandon Jenner har ikke veldig god oversikt over norske kjendiser. Vi testet ham! Video: Thea Hope / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

Klinte til med Miley

Det kan også se ut til at Jenners ekskone Kaitlynn har gått videre etter bruddet. Nylig ble hun nemlig observert i hete omfavnelser med Miley Cyrus på badeferie i Italia.

De klinte til sammen på turen - og blant andre kjendisnettstedet ET Online publiserte en rekke bilder hvor man tydelig kan se at duoen er svært begeistret for hverandre.

Miley og Kaitlynn nøt tilsynelatende ferietilværelsen, og ble også observert på hotellet Il Sereno, mens de lå på solsengene og holdt godt rundt hverandre.

- De prøvde ikke å skjule det i det hele tatt. Det var andre mennesker som satt ved bassengkanten, fortalte en kilde til ET Online.

Det var i begynnelsen av august at det bruddet mellom Kaitlynn og Brody ble kjent. Det bekreftet en representant for paret overfor nettstedet People.

- Brody og Kaitlynn har bestemt seg for å separere seg. De elsker og respekterer hverandre, men vet at dette er det beste valget for forholdet, sa representanten.

Brody og Kaitlynn giftet seg som nevnt på den Indonesiske øya Sumba i fjor sommer, der de hadde en intim seremoni foran 50 av sine nærmeste. Det var også i Indonesia at 35-åringen to år tidligere hadde gått ned på kne og fridd til sin kjære.

LES OGSÅ: Raste ned i vekt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer