Tori Spelling:

- Forholdet, slik vi kjente det, døde

Tori Spelling mener at hennes femte barn har reddet det trøblete ekteskapet. 

NY START: For seks uker siden fødte Tori Spelling (43) sitt femte barn, gutten Beau. Nå sier realitystjernen at familieutvidelsen har ført til ny gnist mellom henne og ektemannen Dean McDermott (50). Foto: NTB Scanpix
NY START: For seks uker siden fødte Tori Spelling (43) sitt femte barn, gutten Beau. Nå sier realitystjernen at familieutvidelsen har ført til ny gnist mellom henne og ektemannen Dean McDermott (50). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Den tidligere Beverly Hills 90210-stjernen Tori Spelling (43) ble i mars mor til barn nummer fem, nemlig den vesle gutten Beau.

Paret er fra før av foreldre til Liam (10), Stella (8), Hattie (5) og Finn (4). I tillegg har mannen, Dean McDermott (50), sønnen Jack (18) fra et tidligere ekteskap.

Derimot er det problemene i forholdet som har fått mest oppmerksomhet de siste årene.

Forholdet mellom Tori og Dean har ofte blitt omtalt som et av Hollywoods mest turbulente.

Utroskap

I et eksklusitvt intervju med People, kommer det frem at det trøblete forholdet har fått en ny start etter fødselen.

- Vi har jobbet med alt. Forholdet slik vi kjenner det, døde. Vi måtte gravlegge det og begynne på nytt. Det tok tid å bygge om ekteskapet på nytt. Og nå, som vi har en ny baby, gir det mening. Det er som en ny baby i et nytt forhold, sier hun til People.

Etter at Dean var utro mot Tori under reise i 2013, har forholdet nærmet seg slutten ved flere anledninger. Som følge av det har paret benyttet seg av terapi siden utroskapet ble kjent.

Saken fortsetter under bildet.

I intervjuet forteller Tori at hun vektla magefølelsen fremfor andres meninger, og at hun har arbeidet hardt for at forholdet skulle fungere.

- Alle sa «Dump ham!», «Hvorfor blir hun værende med ham?», «Hun var svak», men magefølelsen utestengte alt, og jeg sa «Jeg elsker denne mannen. Hvis det er hardt arbeid som må til, er jeg villig til å prøve det».

- Det beste tidspunktet

Ekteskapsproblemene har blitt godt dokumentert i reality-serien «True Tori».

Både sexavsløringer, påståtte falske utroskapsanklager og barnebidragsgjeld på 400 000 kroner er bare noen av utfordringene duoen har stått overfor.

I fjor feiret paret deres tiende år som ektepar. Det var likevel flere som rynket på nesa da Tori og Dean ventet deres femte barn.

Det brydde «Beverly Hills 90210»-stjernen derimot seg minimalt om:

- Dette barnet kom på det beste tidspunktet. Ingenting er noensinne perfekt, men jeg er så hodestups forelsket i mannen min og barna våre. Tanken på å bli enda flere føles som en velsignelse, sa hun til til People.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer