OVER: Renée Zellweger og Bradley Cooper har både spilt sammen på film og vært kjærester i privatlivet. Men nå skal forholdet deres ha tatt slutt. Årsaken til bruddet er ikke kjent.
OVER: Renée Zellweger og Bradley Cooper har både spilt sammen på film og vært kjærester i privatlivet. Men nå skal forholdet deres ha tatt slutt. Årsaken til bruddet er ikke kjent. Vis mer

Forholdet skal ha tatt slutt

Superparet er ikke lenger sammen.

Publisert
SEHER.NO: Hollywood-skuespiller Renée Zellweger (41) og «Hangover»-stjernen Bradley Cooper (36) spilte sammen i thrilleren «Case 39» i 2009 og ble kjærester samme år.

Nå skal forholdet deres ha tatt slutt, melder People. Paret flyttet etterhvert også sammen, men ifølge en kilde til kjendismagasinet er de to ikke lenger et av Hollywoods mest glamorøse par.

Zellweger og Cooper bekreftet aldri kjærlighetsforholdet offentlig, men de ble ofte sett sammen - blant annet på stranden i Mexico, og Cooper har fortalt om sine følelser for den søte 41-åringen.

- Jeg kan ikke fortelle nok om henne. Jeg bare elsker henne. Jeg elsket å komme på filmsettet for å jobbe og jeg elsker å spille mot henne. Hun kan lære meg utrolig mye, uttalte han åpenhjertig i høst, da han promoterte nettopp «Case 39».

Og Zellwegger droppet den prestisjefylte Golben Globe-utdelingen i januar i siste liten for å heller være sammen med Cooper da faren hans døde, 71 år gammel. Hun skal også ha hatt et godt forhold til 36-åringens mor.

Men da paret deltok på en førfest til Oscar-utdelingen i februar hver for seg, begynte spekulasjonene om forholdets tilstand. Og nå er spekulasjonene tilsynelatende bekreftet, selv om stjernenes talspersoner ikke har noen kommentar til saken...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har fire barn med fire kvinner  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer