Brudd mellom Alexander Skarsgård og Alexa Chung:

Forholdet røk etter to år

Alexander Skarsgård skal nå ha funnet tonen med Leonardo DiCaprios eks-kjæreste.

<p>SLUTT: Amerikanske medier melder at forholdet mellom Alexa Chung og Alexander Skarsgård nå skal være over. Under MET-gallaen i mai i år, viste eks-paret seg sammen, noe som hører til sjeldenhetene for de sky stjernene. Foto: NTB Scanpix
</p>

SLUTT: Amerikanske medier melder at forholdet mellom Alexa Chung og Alexander Skarsgård nå skal være over. Under MET-gallaen i mai i år, viste eks-paret seg sammen, noe som hører til sjeldenhetene for de sky stjernene. Foto: NTB Scanpix

Vis mer

(Seoghør.no): «Tarzan»-stjernen Alexander Skarsgård (40) og modell og klesdesigner Alexa Chung (33) har holdt forholdet sitt svært privat, etter at de ble sammen sommeren 2015. Nå forteller kilder nær stjernene at de to har gjort det slutt. Det melder flere amerikanske og britiske medier.

- De har valgt å avslutte sitt av-og-på-forhold, skriver avisen Daily Mail.

De to ble sist sett sammen i mai i år, og skal ha gjort det slutt kort tid etterpå.

Dater supermodell

Nå skal Stellan Skarsgårds sønn, ifølge New York Post, ha funnet tonen med modellen Toni Garrn (25), som tidligere datet Leonardo DiCaprio (42). Eks-paret var sammen i halvannet år, fra mai 2013 til desember 2014. Forholdet tok slutt, da Toni så bilder av kjæresten som forlot en klubb i Miami sammen med 20 jenter!

NY FLAMME: Aleksander blir koblet til den flotte modellen Toni Garrn, men det er usikkert om forholdet er seriøst. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME: Aleksander blir koblet til den flotte modellen Toni Garrn, men det er usikkert om forholdet er seriøst. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den flotte modellen skal i begynnelsen ha vært nervøs for å date Aleksander.

- De møttes til lunsj hjemme hos ham, og hun tok med to venninner for å føle seg mer komfortabel, skriver Daily Mail.

- Et mareritt å date

Alexa har derimot ikke blitt sett sammen med andre kavalérer, og har tidligere fortalt at hun er et mareritt å være sammen med.

- Jeg liker ikke å bli fortalt hva jeg skal gjøre, eller å bli stengt inne. Jeg vil ikke føle at jeg trenger å være et sted hele tiden. Jeg er ganske rastløs, og det gjør meg til et mareritt å date, fortalte hun til Harper’s Bazaar.

Alexander er barn av den berømte svenske skuespilleren Stellan Skarsgård (66), og er i ferd med å ta igjen pappas popularitet. I fjor sikret han seg rollen som Tarzan i storfilmen med samme navn, og hadde en sentral rolle i den populære vampyrserien «True Blood».

- Han var mer spent enn jeg var. Han elsker Tarzan og da jeg var liten så vi alle filmene, sier han ifølge Men’s Health.

LES OGSÅ: Skadet under sex-scene