Katie Holmes og Emilio Vitolo Jr.:

- Forholdet rakner

Etter et drøyt halvår skal forholdet være i trøbbel.

KJØLIG: Det er ikke bare New Yorks gater som er kjølig i mars. Også forholdet mellom Katie Holmes og Emilio Vitolo Jr. skal nemlig være på vei til å kjølne. Foto: Christopher Peterson / SplashNews / NTB
KJØLIG: Det er ikke bare New Yorks gater som er kjølig i mars. Også forholdet mellom Katie Holmes og Emilio Vitolo Jr. skal nemlig være på vei til å kjølne. Foto: Christopher Peterson / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert

Helt siden september har ryktene svirret om en romanse mellom skuespiller skuespiller Katie Holmes (42) og den åtte år yngre kokken Emilio Vitolo Jr. (33).

I høst dukket det nemlig opp en rekke bilder av paret, der de var i het omfavnelse. Der gjorde de heller ingenting for å skjule følelsene de hadde for hverandre, og fansen tok det dermed som et tegn på at følelsene begynte å bli romantiske.

Det siste halve året har duoen også blitt observert og fotografert sammen en rekke ganger i New York - på spaserturer, sykkelturer og shopping. Da skuespilleren fylte 42 i desember, var også Emilio raskt ute med å gratulere sin kjære på Instagram.

KLISS KLASS: Katie Holmes og Emilio Vitolo Jr. har vært festet ved hoftene det siste halve året. Nå skal imidlertid de hete følelsene være i ferd med å slukke. Foto: Jackson Lee / SplashNews / NTB
KLISS KLASS: Katie Holmes og Emilio Vitolo Jr. har vært festet ved hoftene det siste halve året. Nå skal imidlertid de hete følelsene være i ferd med å slukke. Foto: Jackson Lee / SplashNews / NTB Vis mer

«Den mest fantastiske, snilleste, vakreste personen. Hver gang jeg ser ansiktet ditt får det meg til å smile. Gratulerer med dagen, jeg elsker deg!» sto det.

Nå skal det imidlertid være trøbbel i forholdet.

Vis mer

- Utviklet seg veldig fort

Kilder forteller nemlig til PageSix at følelsene er i ferd med å rakne, til tross for at de i flere måneder har vært festet ved hoftene.

- Katie har mange store prioriteringer i livet sitt. Hun er alenemor, datteren hennes kommer alltid først og ting utviklet seg veldig fort, forteller en kilde.

Kilden påpeker imidlertid at Katie og Emilio ikke har gått hver til sitt ennå, men at det definitivt begynner å kjølne mellom dem.

Skuespilleren er for tiden i gang med å spille inn en ny film, og har derfor ikke oppholdt seg like mye i New York som vanlig. I helgen ble hun likevel observert i storbyen, ettersom datteren Suri Cruise fylte 15 år. Vitolo var ikke til stede, ifølge PageSix.

En TikTok-bruker imiterte Tom Cruise ved hjelp av deepfake. Non Stop TV med Sondre og Christian. Vi lager Norges beste viralprogram som daglig gir deg de morsomste viralklippene du ikke vil gå glipp av! Se Non Stop TV med Sondre og Christian på Dagbladet! Vis mer

Unngikk oppmerksomhet

Det var i fjor sommer at 42-åringen ble singel igjen, etter at forholdet til skuespillerkollega Jamie Foxx (52) tok slutt. Forholdet skal ha vart i hele seks år, uten at paret bekreftet forholdet selv.

Det skal imidlertid være en helt spesiell årsak til at Foxx og Holmes i årevis gjorde sitt beste for å unngå oppmerksomhet rundt romansen.

Det har nemlig blitt hevdet at det finnes en klausul i Holmes' skilsmisse-avtale med eksmannen, Tom Cruise (58). Den skal angivelig ha forbydd henne fra å offentlig involvere seg med noen før de hadde vært skilt i fem år.

Det vil si at Holmes tidligst kunne stå frem med et nytt forhold i 2017 - samme år som Foxx og Holmes faktisk viste seg offentlig sammen for første gang.

SKJELLER UT CREWET: Tom Cruise skjeller ut filmcrewet under innspillingen av «Mission: Impossible 7» etter at to i crewet hadde stått for nærme hverandre. Reporter: Christian Roth Christensen Foto/video: Paramount Picures/NTB/Dagbladet Vis mer

Scientologikirken

I år er det hele ni år siden sjokknyheten om at Katie og Tom Cruise skulle skilles kom. De hadde da vært gift siden 2006 - samme år som datteren Suri ble født.

Det var «Dawson's Creek»-stjernen som søkte om skilsmisse, og Toms sterke forhold til den omstridte bevegelsen scientologi skal ha vært en av hovedgrunnene til at hun ville ut av ekteskapet. Hun ønsket nemlig ikke at datteren skulle vokse opp med med den kontroversielle kirkens tro.

- Dette er et privat anliggende for Katie og hennes familie. For Katie har det alltid vært viktigst hva som er best for hennes datter, uttalte Holmes' advokat da han bekreftet bruddet i 2012.

Etter skilsmissen trakk Holmes seg selv og datteren ut av scientologikirken, og nettopp dette skal være en av årsakene til at Tom siden den gang ikke har hatt mye med datteren å gjøre. Suri skal siden hun var seks år gammel stort sett bare ha sett sin berømte far i blader og på TV.

LES OGSÅ: Avbildet med mystisk kvinne etter bruddrykter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer