Forholdet over etter 17 år

- Vår kjærlighet og respekt for hverandre gjør at vi fortsatt vil være venner og oppdra våre to vakre døtre sammen, sier Martin Lawrence og kona.

SKILLES: To år etter at de giftet seg, er lykken over for skuespilleren Martin Lawrence og kona Shamika.  Foto: All Over Press
SKILLES: To år etter at de giftet seg, er lykken over for skuespilleren Martin Lawrence og kona Shamika. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Komikeren og skuespilleren Martin Lawrence (47) - kjent fra blant annet filmene «Bad Boys» og «Big Momas House» hadde vært sammen med kona Shamika i 15 år, før de to giftet seg i 2010.

Men nå bekrefter paret til bladet People at de har bestemt seg for å skilles etter kun to år som ektepar.

Paret har døtrene Amara (11) og Iyana (9) sammen.

- Dette er en felles avgjørelse. Men vår kjærlighet og respekt for hverandre gjør at vi fortsatt vil være venner og oppdra våre to vakre døtre sammen, sier de to i en felles uttalelse til bladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ble sjokkert da mannen ba om skilsmisse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer