TRØBBEL I PARADIS?: Nettstedet RadarOnline hevder det  er knute på tråden mellom Tom Hiddleston og Taylor Swift. Årsaken skal være at filmstjernen er lei av å reise rundt som popstjernens ledsager. Her er de avbildet på flyplassen i L.A. i starten av juli. Foto: Broadimage
TRØBBEL I PARADIS?: Nettstedet RadarOnline hevder det er knute på tråden mellom Tom Hiddleston og Taylor Swift. Årsaken skal være at filmstjernen er lei av å reise rundt som popstjernens ledsager. Her er de avbildet på flyplassen i L.A. i starten av juli. Foto: BroadimageVis mer

- Forholdet mellom Taylor og Tom er i krise

Taylor Swifts kjæreste skal være lei av å bli behandlet som et «pent vedheng».

SEOGHØR.NO: Kort tid etter at bruddet med DJen Calvin Harris (32) ble kjent, ble Taylor Swift (26) i juni avslørt sammen med skuespiller Tom Hiddleston (35).

De to ble først fotografert tett omslynget på stranden i Rhode Island, i nærheten av popstjernens luksushjem, etter å ha funnet tonen på årets Met-galla.

Stjerneparet er blitt fotografert sammen offentlig en rekke ganger etter at romansen deres ble kjent. De er blitt observert hånd i hånd i Italia, Australia, Toms hjemland England og Taylors hjemby Nashville.

Nå skal Hollywood-stjernen imidlertid ha blitt lei av å reise rundt som «Bad Blood»-sangerens kjekke vedheng, ifølge RadarOnline.

- Tom er luta lei

Forholdet skal være i krise etter at «Thor»-stjernen satte seg på bakbeina og nektet å fortsette med å være tilbehøret hennes, skriver nettstedet.

- Tom takler ikke å bli latterliggjort og har sagt til Taylor at han er ferdig med henne hvis ting ikke forandrer seg totalt. Forholdet er blitt et spill for galleriet og Tom er lei av å være en opphøyet eskorte for henne, hevder en innsidekilde overfor RadarOnline.

Kilden legger til at Hiddleston er utslitt etter å ha reist verden rundt for å stå til Swifts disposisjon til enhver tid. 

- Tom er bare ferdig med det. Det plager ham svært mye at de er blitt kjent som et par med en falsk romanse som alle ler av, uttaler den anonyme kilden til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

EKSEN: Etter at bruddet mellom Taylor Swift og Calvin Harris ble kjent, tok det ikke lang tid før hun innledet flørten med Tom Hiddleston. Foto: Splash News
EKSEN: Etter at bruddet mellom Taylor Swift og Calvin Harris ble kjent, tok det ikke lang tid før hun innledet flørten med Tom Hiddleston. Foto: Splash News Vis mer

Angivelig skal den britiske skuespilleren, som i påsken var å se i «The Night Manager» på TV 2, ha gjort Taylor rasende ved å sette hardt mot hardt om oppførselen hennes.

- Prognosene deres ser ikke så bra ut, nevder RadarOnlines kilde videre.

For øvrig var det Swift som fulgte med Hiddleston til «Thor: Ragnarok»-settet i Australia i juli.

I sommer avkreftet dessuten filmstjernen selv at forholdet er et overfladisk PR-stunt. I et intervju med The Hollywood Reporter uttalte Hiddleston at Swift faktisk er kjæresten hans:

- Sannheten er at Taylor Swift og jeg er sammen, og vi er veldig lykkelige. Det er sannheten. Dette er ikke et PR-stunt, understreket han i midten av juli.

Saken fortsetter under bildet.

REISTE FOR TOM: RadarOnline skriver at Tom Hiddleston er lei av å reise rundt for kjærestens del. Men i juli ble Taylor med ham på filminnspilling i Australia. Her ankommer de flyplassen i Sydney 8. juli.  Foto: Rex Features
REISTE FOR TOM: RadarOnline skriver at Tom Hiddleston er lei av å reise rundt for kjærestens del. Men i juli ble Taylor med ham på filminnspilling i Australia. Her ankommer de flyplassen i Sydney 8. juli. Foto: Rex Features Vis mer

Sliter med å finne tid

UsWeekly skriver også at Swift og Hiddleston har hatt sin første store krangel, angivelig i starten av august. Nettstedet hevder imidlertid at konflikten skyldes «Thor»-stjernens hektiske timeplan.

- Det var så mye som skjedde at det var vanskelig å få tidsskjemaene deres til å sammenfalle. Og de var opprørt over at de ikke fikk sett hverandre, forklarer en innsidekilde til nettstedet.

I motsetning til RadarOnline skriver UsWeekly at stjerneparet allerede har lagt krangelen bak seg, og at de gjør sitt beste for å få forholdet til å funke.

- Tom er mer opptatt enn henne akkurat nå, så det har vært vanskelig. De har hatt noen utfordringer med timeplanene sine, men ellers er ting bra mellom dem. De får det til å fungere, sa UsWeeklys kilde i slutten av august.

Hvrken Taylor eller Tom har kommentert de siste påstandene.

Har reist sammen verden over

Selv om Taylor Swift og Tom Hiddleston ikke er blitt fotografert sammen offentlig i det siste, har de  tilbragt mye tid sammen.

Duoen feiret den amerikanske nasjonaldagen 4. juli sammen med en rekke kjendisvenner i nærheten av Taylors hjem i den amerikanske delstaten Rhode Island.

Saken fortsetter under bildet.

CELEBER GJENG: Tom Hiddleston var iført en t-skjorte med teksten «I <3 T.S.» på da han feiret 4. juli sammen med Taylor Swift og en rekke av hennes kjendisvenner nå i sommer. Foto: SipaUSA
CELEBER GJENG: Tom Hiddleston var iført en t-skjorte med teksten «I <3 T.S.» på da han feiret 4. juli sammen med Taylor Swift og en rekke av hennes kjendisvenner nå i sommer. Foto: SipaUSA Vis mer

Blant gjestene var skuespiller-paret Ryan Reynolds og Blake Lively, «Orange is the new black»-stjernen Ruby Rose og supermodellene Gigi Hadid og Cara Delevingne. Modellene har lenge vært nære venninner av Taylor Swift og har tidligere blant annet dukket opp på scenen under hennes konserter.

Etter festen i USA reiste Taylor og Tom sammen til Australia, hvor han for tiden spiller inn filmen «Thor: Ragnarok».

Mens kjæresten var på jobb benyttet Taylor blant annet tiden til å spre glede med et overraskelsesbesøk på barnesykehuset Lady Cliento i byen Brisbane. «Tusen takk Taylor Swift for ditt overraskelsesbesøk i dag» skrev sykehuset på sin Twitter-side etter det hjertevarme møtet med de syke barna.

UTALLIGE TURER: I slutten av juni besøkte Tom Hiddleston Nashville, hjembyen til Taylor Swift. Duoen har tilsynelatende gjort sitt beste for å se hverandre best mulig, men nå er de ikke blitt avbildet sammen på en stund.  Foto: Splash News
UTALLIGE TURER: I slutten av juni besøkte Tom Hiddleston Nashville, hjembyen til Taylor Swift. Duoen har tilsynelatende gjort sitt beste for å se hverandre best mulig, men nå er de ikke blitt avbildet sammen på en stund. Foto: Splash News Vis merLES OGSÅ: Khloé Kardashian på husjakt med ny mann