MØTTES I MEXICO: Petter Pilgaard og Mari Haugersveen møttes under innspillingen av den første «Paradise hotel»-sesongen i Mexico i 2009. Men da de begge returnerte året etter, holdt realityoppholdet på å ødelegge forholdet. Foto: Anders Myhren/Seher.no
MØTTES I MEXICO: Petter Pilgaard og Mari Haugersveen møttes under innspillingen av den første «Paradise hotel»-sesongen i Mexico i 2009. Men da de begge returnerte året etter, holdt realityoppholdet på å ødelegge forholdet. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

Forholdet mellom Petter og Mari holdt på å ryke

- Etter vi kom hjem snakket vi nesten ikke sammen på flere uker, sier Mari Haugersveen om forholdet til Petter Pilgaard.

Publisert
SEHER.NO: Tidligere «Paradise hotel»-vinner Petter Pilgaard (31) og «Paradise hotel»-stylist Mari Haugersveen (28) har premiere på andre sesong av realityserien «Petter elsker Mari» på TV 2 bliss på søndag.

Men selv om forholdet ser tilsynelatende bra ut på TV-skjermen, sier paret til Dagbladet at de har vært nære å gå fra hverandre.

Verst var det for de to da de begge deltok i produksjonen av fjorårets utgave av «Paradise Hotel», ifølge dem selv.

Etter at de møttes og senere ble kjærester etter den første Paradise-sesongen i 2009, returnerte begge to til Mexico i fjor, Mari som stylist for programleder Triana Iglesias og Petter som gjeste-programleder.

Men samboerskapet på et trangt hotellrom førte til gnisninger mellom turtelduene.

- På slutten av turen var jeg veldig usikker på hva som ville skje. Etter vi kom hjem, snakket vi nesten ikke sammen og så ikke hverandre på flere uker, sier Mari til Dagbladet.


- Jeg sa klart fra at jeg ikke ville se deg på en stund, legger Petter til.

Da paret fikk tilbud om å lage sin egen TV-serie valgte de likevel å takke ja. Begge tror «Petter elsker Mari» har vært med på å redde forholdet.

- Jeg tror ikke vi hadde vært sammen i dag hvis det ikke var for tv-serien. Vi så ikke hverandre på flere uke, sier Mari til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er ferdig med Paradise hotel

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer