Jennifer Lopez og Alex Rodriguez:

- Forholdet henger i en tynn tråd

Flere kilder mener å ha svaret på hva slags problemer stjerneparet jobber seg gjennom i kjølvannet av bruddryktene.

TURBULENT: I helgen avviste Alex Rodriguez og Jennifer Lopez at de har gått hver til sitt. Flere kilder hevder imidlertid at forholdet ikke skal ha vært en dans på roser den siste tiden. Foto: Splash News / NTB
TURBULENT: I helgen avviste Alex Rodriguez og Jennifer Lopez at de har gått hver til sitt. Flere kilder hevder imidlertid at forholdet ikke skal ha vært en dans på roser den siste tiden. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

I helgen smalt nyheten fra Page Six om at stjerneparet Jennifer Lopez (51) og Alex Rodriguez (45) skal ha brutt forlovelsen. Under et døgn senere gikk imidlertid stjerneparet hardt ut og avkreftet ryktene.

- Alle artiklene stemmer ikke. Vi jobber oss gjennom noen ting, het det i uttalelsen fra stjerneparet til People og TMZ.

Fansen lurer trolig på hva det er duoen jobber seg gjennom. Flere kilder hevder imidlertid å ha svaret. TMZ var blant annet kjapt ute med å påpeke at stjerneparets problemer ikke bunner i at en tredjepart er involvert.

- Jennifer er sjalu

Kjendisnettstedet sikter trolig til «Southern Charm»-stjernen Madison LeCroy (31), som skapte store overskrifter etter uttalelser om at hun hadde vært i kontakt med Alex.

På tidspunktet uttalte en kilde overfor E! News at Alex ikke visste hvem LeCroy var og at han aldri hadde møtt henne. Utroskapsryktene skal imidlertid ha gått innpå Jennifer.

- Jennifer er sjalu og hun hater dårlig presse, spesielt utroskapsryktene om Alex, forteller en kilde til In Touch Weekly.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Lopez er ute med ny musikkvideo og byr på seg selv. Video: Sony music/Rød løper Vis mer

Videre forklarer kilden at artisten trodde på forloveden da han fortalte at ryktene ikke var sanne. Ifølge kilden skal artisten imidlertid ikke ha noe problem med å dumpe Alex hvis hun følte at han løy.

- Hun fikk Alex, som er en flørt, til å love henne at han skal unngå å blande seg inn i tvilsomme situasjoner som kan føre til utroskapsrykter, fortsetter kilden.

Kilden påpeker også at stjerneparets barn kommer først, og at de har blitt en tett familie i løpet av årene.

- Å gå hver til sitt vil ødelegge dem. Dette er en vent-og-se-situasjon, men verken Jennifer eller Alex ønsker å gjøre det slutt, med mindre det selvfølgelig er noe de holder igjen, som ikke kan løses, fortsetter kilden.

KARDASHIANS: Slik så det ut bak kulissene da utroskapsdramaet mellom Tristan Thompson, Khloé Kardashian og Jordyn Woods ble kjent. Vis mer

- Overbeviste Jennifer

Overfor E! News forklarer en kilde at det var Alex som overbeviste Jennifer om at de skal prøve å jobbe seg gjennom ting.

- Jennifer gir seg selv tid til å tenke over fremtiden deres. De har flere investeringer sammen, og barna deres er utrolig nærme hverandre. Ideen om å gjøre det slutt virker som et så stort steg at hun ikke ønsker å gå ut av forholdet for raskt, sier kilden.

Selv om de to ikke har gått hver til sitt hittil legger kilden til at den tidligere baseballspilleren er klar over at forholdet henger i en tynn tråd.

Ifølge kilden skal nemlig forholdet mellom dem ha vært turbulent de siste seks månedene.

- STOLTE IKKE PÅ HAM: Ifølge flere kilder skal Jennifer Lopez ha hatt problemer med å stole på Alex Rodriguez. Foto: Erik Pendzich /REX / NTB
- STOLTE IKKE PÅ HAM: Ifølge flere kilder skal Jennifer Lopez ha hatt problemer med å stole på Alex Rodriguez. Foto: Erik Pendzich /REX / NTB Vis mer

- Jennifer var klar for å avslutte forholdet med Alex for flere måneder siden. Etter å ha kjempet i flere uker og bodd hver for seg, var Jennifer ferdig, men Alex overbeviste henne om at han skulle bli bedre.

50 AND FABOULOUS: At Jennifer Lopez har passert 51 år, hindrer ikke henne fra å legge ut saftige bilder og videoer på Instagram. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

- Advarte henne om Alex

I helgen hevdet flere andre kilder overfor E! News at forholdet skal ha begynt å briste etter at Jennifer reiste på filminnspilling.

Duoen skal ha kranglet og de skal ha gått flere dager uten å snakke med hverandre. I tillegg skal artistens venner ha vært bekymret over forholdet.

- Jennifers venner har i lang tid advart henne om at Alex ikke er en god fyr, og at han bruker henne til å rydde opp i omdømmet sitt etter hans mange skandaler, sa kilden.

Det angivelige bruddet kommer for øvrig bare to uker etter at Alex delte et kjærlig innlegg om Jennifer på Instagram.

Til et romantisk bilde av de to, beskrev ham artisten som «perfekt».

Jennifer på sin side delte flere bilder hvor de blant annet kysset hverandre, og Alex kommenterte under innlegget med flere røde hjerter.

Røpet parterapi

I februar åpnet for øvrig Jennifer seg om forholdet til forloveden i et intervju med magasinet Allure. Der kunne hun avsløre at hun og Alex hadde jobbet med forholdet under pandemien.

- Vi har gått i terapi. Jeg tror det var veldig til hjelp for oss og forholdet vårt, sa hun til magasinet.

Helt siden de avslørte forlovelsen i 2019 har bryllupet flere ganger blitt utsatt. Jennifer har blant annet uttalt at hun ikke stresset med å bli gift, til tross for at hun har en ring på fingeren.

- Det er ganske morsomt, fordi da vi forlovet oss, tenkte jeg: «å, vi kommer til å gifte oss i løpet av et par måneder». De gamle tankene mine kom tilbake, den håpløse romantikken som fikk meg til å bli gift tre ganger, fortalte hun i en samtale med Oprah Winfrey, gjengitt av Perezhilton.

IMPONERER: I et videoklipp publisert på Jennifer Lopez' Youtube, er det tydelig at datteren Emme (11) er avkom av moren. Her imponerer hun med herlig sangprestasjon. Vis mer

Underveis i intervjuet forklarte stjernen også hvorfor hun falt akkurat for Alex - og at hun på tidspunktet visste at han kommer til å være partneren hennes livet ut.

- Det var annerledes enn alt annet jeg har opplevd, når det gjelder kontinuiteten hans [ …]. Og han vil bygge noe sammen, noe jeg aldri har hatt. Jeg har aldri hatt, du vet, noen som ønsker å se meg skinne, å vokse og å være, sa hun åpenhjertig den gang.

LES OGSÅ: Derfor venter de med bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer