Bradley Cooper og Irina Shayk:

- Forholdet henger i en tynn tråd

Supermodellen skal ha flyttet ut fra parets millionvilla.

TRØBBEL I FORHOLDET: Kilder hevder at ting går dårlig på hjemmebane for Bradley Cooper og Irina Shayk. Her med datteren Lea i mai. Foto: NTB Scanpix
TRØBBEL I FORHOLDET: Kilder hevder at ting går dårlig på hjemmebane for Bradley Cooper og Irina Shayk. Her med datteren Lea i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Storfilmen «A Star is Born», med Lady Gaga (33) og Bradley Cooper (44) i hovedrollene, ble umiddelbart en snakkis etter at den kom ut i fjor.

Med en rørende handling og vakker musikk traff filmen flere seere rett i hjertet, men også kjemien mellom de to hovedrolleinnehaverne fikk mye oppmerksomhet i tiden etter.

Det hele toppet seg da Gaga og Cooper fremførte sangen «Shallow» fra filmen under Oscar-utdelingen i februar, og i etterkant av opptredenen var flere overbevist om at det var noe mer enn bare vennskap mellom de to.

At det få dager før utdelingen ble kjent at Gaga hadde brutt forlovelsen med Christian Carino (50), bremset ikke akkurat ryktene.

Lady Gaga og Bradley Cooper har hovedrollene i den populære filmen «A Star Is Born» og på den 91. Oscar-utdelingen fremførte de sangen «Shallow» sammen - til stor applaus fra salen. Nå går spekulasjonene rundt hvorvidt Gaga og Cooper er mer enn bare gode venner. Vis mer

Avkreftet romanse

På første rad i salen satt Coopers kjæreste, supermodellen Irina Shayk (33). Hun så ikke ut til å bry seg stort om spekulasjonene om en romanse mellom Cooper og sangstjernen - og hun både smilte og gratulerte filmduoen da de vant prisen for «beste originale sang».

I ettertid av Oscar-utdelingen viste det seg derimot at Shayks oppførsel muligens bare var et spill for galleriet, da avisen The Sun kunne melde at modellen hadde sluttet å følge sangstjernen i sosiale medier.

Til tross for at Gaga i senere tid har avkreftet at det er noen romantiske følelser mellom henne og Cooper, kan det nå se ut til at de mange ryktene har satt en støkk i forholdet til skuespilleren og supermodellen.

REAKSJONER: Det er mange som har ment at «Shallow»-opptredenen til stjernene Lady Gaga og Bradley Cooper avdekket romantiske følelser mellom de to. Nå har en ekspert på kroppsspråk uttalt seg. Vis mer

Trøbbel i forholdet

Flere amerikanske medier, deriblant Page Six, skriver nemlig at forholdet henger i en tynn tråd.

Paret begynte å date i 2015, og i 2017 ble datteren Lea (2) født. Ifølge Page Six er det nettopp datteren som holder dem sammen, til tross for at de angivelig ikke har vært lykkelige sammen på lang tid.

DÅRLIG STEMNING: Noen dager etter Oscar-utdelingen ble Shayk og Cooper avbildet i Los Angeles. Stemningen i bilen så ikke ut til å være helt på topp. Foto: NTB Scanpix
DÅRLIG STEMNING: Noen dager etter Oscar-utdelingen ble Shayk og Cooper avbildet i Los Angeles. Stemningen i bilen så ikke ut til å være helt på topp. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De fortsetter å prøve for datterens skyld. Men ting går ikke bra. Ingen av dem er lykkelige, og forholdet deres henger i en tynn tråd, sier en kilde til nettstedet.

Nå melder Daily Mail at Irina Shayk har flyttet ut av stjerneparets millionvilla i Pacific Palisades.

- Ting har for alvor begynt å kjølne mellom Bradley og Irina. De har ikke hatt det bra sammen på flere måneder og Irina fant ut at det ville være best om hun flyttet for seg selv, sier en kilde til The Sun, og legger til:

- Det ser ikke ut til at de to vil vare så mye lenger som par.

ALENE: I mai kom Irina Shayk alene på Met-gallaen. Året før hadde hun med seg kjæresten Bradley Cooper. Foto: NTB Scanpix
ALENE: I mai kom Irina Shayk alene på Met-gallaen. Året før hadde hun med seg kjæresten Bradley Cooper. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da Shayk i mai dukket opp på Met-gallaen i New York uten kjæresten, ble ryktene om et brudd ytterligere forsterket.

MET-GALLA: I natt var det duket for den årlige MET-gallaen der det knyttes stor spenning rundt antrekkene. Og heller ikke i år skuffet kjendisene. Vis mer

Ifølge Page Six har Cooper og Shayk hatt trøbbel i forholdet siden oktober i fjor, og den gang fortalte en kilde at paret var ulykkelige sammen. Dette skal blant annet ha bunnet i duoens ulike interesser, da Shayk kjedet seg med kjæresten.

I skrivende stund har ikke stjerneparet selv kommentert bruddryktene.

FAMILIE: Datteren Lea skal være årsaken til at paret holder sammen. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE: Datteren Lea skal være årsaken til at paret holder sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Privat par

Cooper og Shayk er kjent for å holde tett om hva som foregår på hjemmebane, og det er sjelden at de snakker om hverandre i intervjuer.

I februar fortalte modellen hvorfor i et intervju med Glamour.

- Jeg har mange venner som deler mye av privatlivet sitt med offentligheten på Instagram eller andre sosiale medier. Jeg beundrer dem og synes det er fantastisk, men det handler om personlige valg, sa hun, og la til:

- Siden jobben min krever at jeg er der ute, så har jeg bestemt meg for å ikke snakke om privatlivet mitt. Det er derfor det kalles privatliv. Det er noe som er ment for deg og familien, og det føler jeg meg fornøyd med.

Vis mer

LES OGSÅ: - Pappa David setter en stopper for Brooklyns forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer