RYKTEFLOM: Se og Hørs reporter i Hollywood, Kjersti Flaa, gir deg ukens store snakkiser og nyheter fra USA. Video: Kjersti Flaa, Se og Hør Vis mer

Nicole Kidman og Keith Urban:

- Forholdet henger i en tynn tråd

Venner nær paret hevder de nærmer seg skilsmisse.

Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (Se og Hør): Et av Hollywoods mest populære par er angivelig midt inne i en stor ekteskapskrise.

OK! Magazine, sitert av Yahoo, skriver at skuespiller Nicole Kidman (50) og ektemannen, musiker Keith Urban (50), nå seiler i utrygt farvann med flere skjær i sjøen. «Løgner, kamper og terapi-helvete», skriver magasinet.

De har vært gift i 12 år, har vært på utallige røde løpere sammen og har for mange blitt et par man ser opp til. Om alt har vært like fint bak lukkede dører, strides imidlertid kilder nær paret om.

<strong>INSPIRERENDE:</strong> Flere har sett mot Keith og Nicole for romantisk inspirasjon. Nå hevdes det derimot at det går mot slutten for paret. Foto: NTB scanpix
INSPIRERENDE: Flere har sett mot Keith og Nicole for romantisk inspirasjon. Nå hevdes det derimot at det går mot slutten for paret. Foto: NTB scanpix Vis mer

Nicole og Keith skal ha tatt seg en tur til Vermont, for å besøke en privat terapiklinikk for ektepar med trøblete samliv. Dette etter flere måneder med rykter om at ekteskapet deres henger i en tynn tråd.

- Faller fra hverandre

- Det var noen ekstremt følsomme og utfordrende dager, sier en kilde til magasinet.

I videoen øverst i artikkelen forteller Se og Hørs reporter i Hollywood, Kjersti Flaa, at ryktene kanskje er litt søkte, men at de skal ha vært hos rådgiveren i en ukes tid.

<strong>BRUDD?:</strong> Flere kilder mener nå at det går mot skilsmisse for stjerneparet, som giftet seg i 2006. Her er de fotografert i Australia, bare uker etter bryllupet. Foto: NTB scanpix
BRUDD?: Flere kilder mener nå at det går mot skilsmisse for stjerneparet, som giftet seg i 2006. Her er de fotografert i Australia, bare uker etter bryllupet. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg synes de er et fantastisk flott par sammen, så jeg håper det ordner seg for de to, sier Kjersti.

Ifølge magasinet skal det derimot stå ganske ille til mellom Nicole og Keith. Venner av det superpopulære paret mener at dette kan bety slutten, og at det er mulig det «ender i skilsmisse».

Det var etter Oscar-utdelingen i Hollywood at ryktene virkelig satte fart. Der var Nicole til stede i en geometrisk, elektrisk blå kjole, og strålte på den røde løperen. Det gjorde hun imidlertid alene, uten Keith ved sin side.

Øverst i artikkelen kan du se video om ukens andre store snakkiser i Hollywood!

Han pleier å være med henne på slike opptredener, for å vise støtte. Det samme gjør hun for ham om arrangementet dreier seg om musikk.

Denne gangen var han imidlertid «no show».

<strong>ALENE:</strong> Nicole Kidman hadde ikke med seg ektemannen da hun stilte i denne kreasjonen på Oscar-utdelingen. Det har satt fart i bruddryktene. Foto: NTB scanpix
ALENE: Nicole Kidman hadde ikke med seg ektemannen da hun stilte i denne kreasjonen på Oscar-utdelingen. Det har satt fart i bruddryktene. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Selv om de har smilet klistret på når de er sammen offentlig, har ting falt fra hverandre privat, forteller en kilde.

Det blir også hevdet at Nicole den siste tiden har hatt et godt øye til andre menn, deriblant Colin Farrell, som hun angivelig skal ha flørtet med. At hun i tillegg kysset Alexander Skarsgård under Emmy-utdelingen i september, har ikke gjort ting enklere.

- Jeg har en fantastisk, støttende og nydelig ektemann som jeg elsker mer enn noe annet i verden. Jeg ga Alex et gratulasjonskyss, og han var som en utstillingsdukke, forsvarte hun seg med i fjor.

Verken Nicole eller Keith har foreløpig kommentert bruddryktene.

I videoen nedenfor kan du se Se og Hørs reporter Kjersti Flaa ta for seg forrige ukes store snakkiser i Hollywood!

SISTE NYTT: Se og Hørs Hollywood-reporter Kjersti Flaa gir oss siste nytt fra Los Angeles. Vis mer

Turbulent

Før Nicole Kidman og Keith Urban giftet seg i 2006, var de begge verdensberømte. Det var ikke bare på grunn av sine respektive, suksessrike karrierer.

Nicole var eksempelvis tidligere gift med skuespiller Tom Cruise, som hun valgte å gå fra i 2001. Keith var på sin side rusmisbruker, avhengig av kokain, og traff bunnen i 1998. Etter å ha sjekket inn på rehab, ble han kvitt rusproblemene.

Alt skulle heldigvis ordne seg da de to traff hverandre. De møttes for første gang i 2005, og det var angivelig kjærlighet ved første blikk.

- Livet mitt begynte først da jeg møtte og giftet meg med henne. Det var bokstavelig talt slik: «Ok, nå starter virkelig livet», har Urban fortalt tidligere.

Det var blant annet filmstjernen som sørget for at han til slutt kom seg unna rusen.

- Hun samlet troppene, gikk inn i flammene og reddet meg ut. Dette er på utrolig mange måter en kraftfull kjærlighetserklæring. Hun trodde på meg, og hun så noe i meg som gjorde at hun valgte å risikere alt ved å stole på meg, dra meg ut av ilden og lede meg den riktige veien, avslørte han til The Boot i 2016.

Paret giftet seg kun et halvt år etter at de traff hverandre, og Kidman har innrømmet at det gikk fort i svingene i forholdet deres.

- Vi kjente egentlig ikke hverandre så godt da vi giftet oss, har hun fortalt ifølge ETOnline.

To år etter bryllupet fikk de datteren Sunday Rose (9), som Oscar-vinneren selv bar frem, og i 2011 kom datter nummer to, Faith Margaret (7), via surrogat. Med Tom Cruise har hun adoptivbarna Isabella (25) og Conner (23).

LES OGSÅ: Har kjøpt kjærlighetsrede med «mannen» sin

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer