LYKKELIG: Linni Meister skryter kjæresten Olav Tvenge opp i skyene og skriver på bloggen at han er hennes drømmemann.  Foto: Andreas Fadum
LYKKELIG: Linni Meister skryter kjæresten Olav Tvenge opp i skyene og skriver på bloggen at han er hennes drømmemann. Foto: Andreas FadumVis mer

- Forholdet har vært gjennom mye godt og vondt

Linni Meister skryter av kjæresten Olav og hevder han er drømmemannen.

SEOGHØR.NO: I ett helt år klarte en av Norges mest omtalte kjendiskvinner, Linni Meister (27) å skjule kjæresten Olav Tvenge (29) fra offentligheten.   

Men nå vil ikke Linni lenger skjule sine følelser og nå roser hun kjæresten på sin blogg, der hun har skrevet et langt innlegg om forholdet. Det er ingen tvil om at den vakre blondinen er forelsket. 

- Nå er jeg så heldig at jeg har funnet en person jeg føler matcher meg på (nesten) alle nivåer, og vi burde føle oss privilegerte som har funnet hverandre, skriver Meister. 

Viktigst for Linni er at Olav er flink med sønnen Dennis Michael (3), som hun har fra forholdet til Bernhard Berntzen. Humor er også viktig og ettbarnsmoren skriver at Olav får henne til å le og at de kan prate sammen om alt. Linni var i fjor deltaker i «Skal vi danse», og understreker at hun har funnet rytmen med Tvenge. 

- Vi elsker å danse begge to, og det er så deilig å være kjæreste med en som virkelig har rytme og som kan danse. 

Men i likhet med andre forhold er ikke alt en dans på roser og Linni innrømmer at det kan oppstå drama.


- Om vi krangler noen ganger? Haha! Det oppstår noe diskusjoner/drama til tider, da vi begge er samme stjernetegn (skytter) med sterke personligheter og meninger, og forholdet vårt har vært i gjennom mye på godt og vondt i løpet av det 1,5 året vi har vært sammen, men vi har kommet gjennom det sammen!

Linni blir snart aktuell med sesong av 2 av «Tigerstaden» på TV2 Bliss. 27-åringen var nylig i Las Vegas og Los Angeles for å filme sammen med de andre jentene i serien, Carina Dahl (27), Mari Haugersveen (30) og Anette Marie Antonsen (27). 

Men det blir også tid til ferie. Linni og kjæresten har kost seg i den franske jetset-byen St.Tropez og drar tilbake til Frankrike i juli. Det blir også en tur til legoland i Danmark sammen med Dennis.

LES OGSÅ: Dette vil ikke Linni dele med leserne