<strong>KJÆRESTER:</strong> «Skal vi danse»-kjendisene Glenn Jørgen Sandaker og Alexandra Kakurina kan endelig vise sin kjærlighet offentlig etter at Se og Hør denne uken kunne melde at de to har vært hemmelige kjærester i to år. Foto: Anders Myhren/ Seher.no.
KJÆRESTER: «Skal vi danse»-kjendisene Glenn Jørgen Sandaker og Alexandra Kakurina kan endelig vise sin kjærlighet offentlig etter at Se og Hør denne uken kunne melde at de to har vært hemmelige kjærester i to år. Foto: Anders Myhren/ Seher.no. Vis mer

- Forholdet har ikke vært hemmelig

Men «Skal vi danse»-kjendis Alexandra Kakurina er ikke glad i å snakke om sitt privatliv. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se Alexandra Kakurina snakke om forholdet nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Denne uken kunne Se og Hør avsløre av «Skal vi danse»-kjendisene Alexandra Kakurina (28) og Glenn Jørgen Sandaker (27) har vært hemmelige kjærester i to år.

Nyheten kom nok som en overraskelse for mange, men parets forhold har ikke vært skjult for deres nærmeste.

- Det har vært hemmelig for pressen, men det har ikke vært hemmelig for de menneskene jeg kjenner, sier Alexandra til Seher.no like etter at hun og dansepartner Lars Bohinen ble stemt ut av konkrransen lørdag kveld.
 
- Jeg har visst om det i tre måneder, jeg, skyter Lars Bohinen inn.

Den tidligere «Skal vi danse»-dommeren forteller at paret ikke tidligere har hatt noe behov for å dele sin kjærlighet med resten av landet.

- Vi valgte å ikke å snakke om det i pressen. Jeg synes ikke det er noe å snakke om. Det er vår greie, og jeg er ikke så veldig glad i å snakke om privatlivet mitt, men jeg har det veldig bra, sier Alexandra til Seher.no.
 
Og ifølge «Skal vi danse»-kjendisen, vil paret fortsette å holde en lav profil i forhold til sitt kjærlighetsliv.

- Nå er det ute, og det blir ikke mer. Nå har vi sagt det, og sånn er det bare.

Skal vi danse-paret bor hver for seg og har ingen planer om å formalisere forholdet i nærmeste framtid.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Har vært hemmelige kjærester i to år 

Se Alexandra Kakurina snakke om forholdet her:[obj:media:10317]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer