Channing Tatum og Zoë Kravitz:

- Forholdet har blitt mer seriøst

Romansen ser ut til å blomstre mellom de to skuespillerne.

SAMMEN: Channing Tatum og Zoë Kravitz på vei ut fra Met-gallaen. Foto: Juju Roba / Backgrid / NTB
SAMMEN: Channing Tatum og Zoë Kravitz på vei ut fra Met-gallaen. Foto: Juju Roba / Backgrid / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i fjor sommer at skuespillerne Channing Tatum (41) og Zoë Kravitz (33) ble observert sammen for første gang i New York. På bilder som Page Six hadde fått tilgang til, så det ut til at duoen storkoste seg i hverandres selskap på en sykkeltur.

Det hele satte fyr på romanseryktene - men det stoppet ikke der. Knapt noen måneder senere forlot de Met-gallaen sammen, selv om de gikk den røde løperen hver for seg.

Siden den gang skal forholdet ha blitt mer seriøst. Det skriver blant andre Page Six og Us Magazine.

GÅRDSROMANSE: Det kommer i små drypp, men nå letter Isak Dreyer og Sophie Elise litt mer på hvordan forhold de egentlig fikk inne på «Farmen Kjendis». Video: Rød Løper Vis mer

- Utrolig lykkelig

Overfor Page Six forteller en kilde at Kravitz, som for tiden er aktuell i «The Batman», er veldig seriøs hva gjelder forholdet til «Magic Mike»-stjernen.

Ifølge kilden har hun også fortalt til nære venner at hun gleder seg til fremtiden sammen med han.

- Det går veldig bra med Channing, og hun er utrolig lykkelig. Hun er på et bra sted karrieremessig, og han er kjent for være en god pappa, fortsetter kilden.

ROMANSE: Tatum og Kravitz har hittil ikke bekreftet romansen, men mye tyder på at de har et nært forhold til hverandre. Foto: Diggzy / Jesal / Shutterstock / NTB
ROMANSE: Tatum og Kravitz har hittil ikke bekreftet romansen, men mye tyder på at de har et nært forhold til hverandre. Foto: Diggzy / Jesal / Shutterstock / NTB Vis mer

Kravitz skal også ha betrodd seg til vennene sine og fortalt at hun heller ikke har noe imot om hun bare får ett barn.

Det angivelige forholdet har hittil verken blitt bekreftet av Kravitz eller Tatum.

FLØRT: Bettina Buchanan gjør comeback i «Ex on the Beach - Afterski», og nå kan hun avsløre at det ble ekstra hett med en spesiell i kulda. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Mer enn vennskap

Selv om de ikke har bekreftet at det er noe mellom dem, har en kilde tidligere fortalt til E! News at det dreier seg om mer enn et vennskap mellom skuespillerne.

- De tilbringer mye tid sammen og har det veldig gøy. De er mer enn nære venner og kollegaer. Forholdet deres har vokst til mye mer, sa kilden.

Romanseryktene med Tatum begynte å florere ni måneder etter at Kravitz skilte seg fra eksmannen Karl Glusman (33), etter et 18 måneder langt ekteskap.

AKTUELL: Simon Nitsche, sportsanker i TV 2, er klar for «Skal vi danse». Video: Rød Løper Vis mer

Tatum har på sin side vært skilt fra ekskona Jenna Dewan (41) siden 2018, og paret deler datteren Everly (8) sammen. Skuespilleren har flere ganger snakket åpent om pappatilværelsen, og har tidligere delt en liten hyllest til datteren på Instagram.

LES OGSÅ: - De tilbringer mye tid sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer