- Forholdet går mot slutten

Hevder aldersforskjellen mellom George Clooney og Keibler er grunnen til bruddryktene.

MERKER ALDERSFORSKJELLEN: Ifølge kilden merker Stacy Keibler at det er 18 år mellom henne og George Clooney - noe som er avgjørende for at forholdet går mot slutten. Foto: NTB Scanpix
MERKER ALDERSFORSKJELLEN: Ifølge kilden merker Stacy Keibler at det er 18 år mellom henne og George Clooney - noe som er avgjørende for at forholdet går mot slutten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I forrige måned kom Hollywood-kjekkas George Clooney (51) for første gang til Oscar-utdelingen i Los Angeles med en dame han har hatt med tidligere.

Clooney er en kvinnemagnet av dimensjoner, og har tidligere skiftet dame hyppigere enn gjennomsnittet.

Hans nåværende kjæreste Stacy Keibler (33) er altså unntaket.

Men nå ser det ut til at også dette forholdet går mot slutten, skal vi tro kilden som Us Magazine har snakket med.

-  Mye av grunnen er at de to har få felles interessser. Hun er glad i å dra ut på byen og ha det gøy med vennene sine. Nå kjenner hun veldig på aldersforskjellen, forteller kilden.

Clooney og Keibler har vært kjærester i halvannet år, etter at de to offentliggjorde forholdet under filmfestivalen i Toronto i Canada i fjor.

Ifølge en annen kilde det amerikanske magasinet har snakket med er ikke Clooneys mektige Hollywood-venner spesielt begeistret for Keiblers omgangskrets.

- Det er bare et spørsmål om tid. Forholdet går mot slutten.

LES OGSÅ: George Clooney arrestert etter politisk protest


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer