Selena Gomez og The Weeknd:

- Forholdet er over

Selena Gomez og The Weeknd skal ha gått hver til sitt.

- SLUTT: Ifølge flere kilder skal romansen mellom Selena Gomez og The Weeknd ha tatt slutt. Paret var sammen i ti måneder, men hektiske liv sørget for at de til slutt måtte gi opp forholdet. Foto: Splash News, NTB scanpix
- SLUTT: Ifølge flere kilder skal romansen mellom Selena Gomez og The Weeknd ha tatt slutt. Paret var sammen i ti måneder, men hektiske liv sørget for at de til slutt måtte gi opp forholdet. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Stjerneromansen mellom artistene Selena Gomez (25) og The Weeknd (27) skal være over, ifølge flere personer i nær tilknytning musikerne. Det er People som har pratet med flere av disse, som nå forteller at romansen angivelig skal ha tatt slutt etter ti måneder.

- Hun og Abel (The Weeknds ekte navn, red anm.) har vært av og på i noen måneder. Det har vært vanskelig for ham å være på turné, mens hun har vært i New York. Det har ikke vært enkelt for dem, sier en kilde til magasinet.

STORMFORELSKET: De to artistene The Weeknd og Selena Gomez har vært et par siden januar i år. Nå skal forholdet være over. Foto: Splash News, NTB scanpix
STORMFORELSKET: De to artistene The Weeknd og Selena Gomez har vært et par siden januar i år. Nå skal forholdet være over. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

Prøver å være venner

Gomez skal i flere måneder ha forsøkt å møte opp på konsertene hans, men på grunn av tidsklemma har dette vist seg å bli ganske så umulig. Derfor har paret bestemt seg for å gå fra hverandre.

- Det har vært vanskelig for deg å komme til denne beslutningen, men det var denne veien forholdet gikk, sier en kilde.

Det var i januar artistene Selena og Abel ble observert på et stevnemøte, på den eksklusive restauranten Giorgio Baldi i Santa Monica i Los Angeles, for aller første gang.

I april bekreftet de sin kjærlighet for hverandre på Instagram. Ifølge Daily Mail skal foreldrene til Abel ha godkjent sønnens nye kjæreste. Nettstedet skrev at turtelduene i våres besøkte familiens hans i Toronto.

- De tok Selena imot med åpne armer, og de likte henne kjempegodt. De synes at hun var overraskende jordnær og vennlig, sa en kilde.

Abel skal ha vært i ekstase over at Selena følte seg vel i hjembyen hans.

- Hun beviste at hun kan henge, være komfortabel i kaldt vær og slappe av. Hun elsker sin glamorøse side, men det er den avslappede Selena han falt for, sa kilden.

STJERNEPAR: Selena og Abel gjorde ikke mye for å skjule at de er forelsket. Her avbildet i Buenos Aires tidligere i år. Foto: Splash News, NTB scanpix
STJERNEPAR: Selena og Abel gjorde ikke mye for å skjule at de er forelsket. Her avbildet i Buenos Aires tidligere i år. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

De var mye ute på reisefot sammen i starten av forholdet. De ble blant annet avbildet både i Firenze i Italia, Buenos Aires og i Paris sammen.

Overfor People forteller nå flere kilder at stjernene forsøker å være venner, på tross av at begge tar bruddet relativt tungt. Verken Selena eller Abel har foreløpig kommentert det angivelige bruddet selv.

- Ikke med Bieber

Samme kilder kan avvise ryktene om at Selena har funnet tonen med sin profilerte ekskjæreste, popidolet Justin Bieber.

Denne helgen ble de to observert sammen på en kafé i Westlake Village, California, men møtet mellom de to tidligere flammene skal bare ha vært for kosens skyld.

Se og Hør har tidligere skrevet at Bieber gjenopptok kontakten med Selena etter hennes nyretransplantasjon.

- Selena prøver bare å sørge for fredelig stemning mellom hun og Justin etter sykdommen, fortalte en kilde overfor Us Magazine.

I september ble det kjent at Selena hadde gjennomgått en nyretransplantasjon, som følge av komplikasjoner med sykdommen hennes, Lupus.

Etterfulgt av en lang tekst hvor hun forklarer fansen grunnen til at hun har vært borte fra rampelyset mesteparten av sommeren, la Selena ut et bilde på sin Instagram-konto fra sykesengen sammen med bestevenninnen - som donerte nyren.

Det er ikke bare bare å gjennomgå en slik operasjon. Justin skal ha tatt kontakt med henne for å høre om hvordan ting gikk.

- Han har vært snill med henne siden operasjonen, og de har det bra med hverandre nå. De gjenopptok nylig kontakten gjennom deres felles venner, og har blant annet møtt hverandre i kirken, sa kilden.

Andre personer i nettverket til artistene kan fortelle at det var tro som sørget for at de ble venner igjen. De har møtt hverandre i kirken, og miljøet i nevnte kirke skal angivelig være ganske tett.

- De forsto at det var på tide å legge [dramaet] bak seg, slik at de kunne gå videre i livet. De har vokst mye de siste årene og er mer modne rundt situasjonen nå, fortalte en kilde.