- Forholdet er over

Lykken tok slutt for Charterfeber-Fred Åge.

MUNTER CHARTERGJENG: Sammen med bingodamene Lisbeth Meisler og Nansy Rostad er Fred Åge Gran (nr to f.v.) en av veteranene i «Charterfeber». Her er de sammen med Fred Åges reisekamerat i årets utgave, nevøen Torstein. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no.
MUNTER CHARTERGJENG: Sammen med bingodamene Lisbeth Meisler og Nansy Rostad er Fred Åge Gran (nr to f.v.) en av veteranene i «Charterfeber». Her er de sammen med Fred Åges reisekamerat i årets utgave, nevøen Torstein. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no. Vis mer
SEHER.NO: En måned etter at den populære «Charterfeber»- veteranen Fred Åge Gran (48) avslørte til Seher.no at han hadde blitt sammen med en kvinne fra Sørumsand,er forholdet over.

- Ja, det stemmer at forholdet er over, og jeg er singel igjen, sier Fred Åge - som i år er med i sin tredje utgave av TV3s dokusåpe - til Seher.no.

Han avslørte selv nyheten om bruddet på sin Facebook-profil søndag, men vil ikke gå inn på hva som var grunnen til bruddet.

- Det vil jeg holde privat. Det er klart det er litt tungt i dag, men det er vel naturlig. Jeg regner med at det går bedre med tiden. Jeg er jo en glad gutt av natur, sier han.

Men etter å ha blitt kjent gjennom «Charterfeber», er det ikke sikkert singellivet blir langvarig.

Gran - som i årets «Charterfeber» er på tur med nevøen Torstein - hevder han ofte kontaktes av TV-seere på Facebook.

-  Det blir også mye autografskriving når jeg møter folk på gata. Jeg synes det bare er gøy. Det er tydelig at mange ser på meg som en kulthelt, og alle jeg møter er bare positive, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Maria Mena forlovet seg