Forholdet er over

Skuespillerparet har gått hver til sitt...

SLUTT: En kilde bekrefter overfor People at forholdet mellom Colin Farrell og Alicja Bachleda er over. Foto: All Over Press
SLUTT: En kilde bekrefter overfor People at forholdet mellom Colin Farrell og Alicja Bachleda er over. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Tidligere denne uken verserte ryktene om at filmstjernen Colin Farrell (34) og kjæresten Alicja Bachleda (27) hadde avsluttet sitt forhold.

Nå bekrefter en kilde overfor People at forholdet mellom paret, som har vært sammen i to år, er over - og at det var flere måneder siden kjærligheten tok slutt.

Paret er foreldre til sønnen Henry Tadeusz Farrell, som ble født i fjor. Farrell er også var til James (7), sammen med modellen Kim Bordenave.

Bachleda og Farrell møttes på filmsettet, da de begge spilte i filmen «Ondine».

Farrell har enda ikke kommentert bruddet, men en kilde avslørte overfor Star Magazine, at Bachleda hadde innsett at Colin aldri kom til å gifte seg med henne.

Nå hevdes det at begge har kommet seg videre. Alicja med skuespilleren Columbus Short, mens skjørtejegeren Colin skal ha vært litt overalt den siste tiden.

Blant annet ble den irske stjernen observert på en nattklubb sammen med supermodellen Agyness Deyn i september.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: - Hun forstod at han ikke ville gifte seg