- Forholdet er over

Paris Hiltons kjendis-liv ble for mye for kjæresten.

SLUTT: Etter litt over ett år sammen, skal det være slutt mellom Paris Hilton og kjæresten Cy Watts. Foto: All Over Press
SLUTT: Etter litt over ett år sammen, skal det være slutt mellom Paris Hilton og kjæresten Cy Watts. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Ett år etter at de begynte å date, skal forholdet være over mellom milliardærarvingen og TV-stjernen Paris Hilton, og hennes kjæreste Cy Watts.

Ifølge UsMagazine.com er det Watts som har gjort det slutt, fordi han ikke lenger ønsket å være en del av Paris Hiltons jetsett-livsstil med stadige fester og paparazzifotografer overalt.

- Forholdet er over. Det er trist, for hun er fortsatt glad i ham, men de har havnet i en vanskelig situasjon. Cy hadde vanskeligheter med å være sammen med henne i rampelyse og det førte til bruddet. Det er ikke noe dramatikk, ting fungerte rett og slett ikke, sier en venn av Paris Hilton til nettstedet.

I løpet av forholdet har Watts blant annet opplevd å være sammen med Paris da hun ble arrestert for besittelse av kokain i Las Vegas, og å bli angrepet av en sjalu Paris-fan utenfor en rettsbygning i Los Angeles.

Hverken Paris Hilton eller Cy Watts har foreløpig bekreftet brudd-ryktene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Mamma syntes ikke det var normalt å veie 47 kg