SLUTT: Pål Anders Ullevålseter bekrefter overfor Se og Hør at det er slutt mellom ham og Lise Solie. Foto: Stella Pictures
SLUTT: Pål Anders Ullevålseter bekrefter overfor Se og Hør at det er slutt mellom ham og Lise Solie. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Forholdet er over for godt

Det har vært et turbulent år for motorsykkelproffen...

Publisert
SEHER.NO:  Motorsykkelproffen Pål Anders Ullevålseter (41) og Lise Solie fant tilbake til hverandre etter å ha brutt forlovelsen i sommer. Nå er forholder over for godt, melder Se og Hør.

- Jeg kan bekrefte at det er slutt mellom Lise og meg igjen, sier Ullevålseter til Se og Hør.

Det har vært et turbulent år for paret. I februar fridde Pål til Lise Solie på motorcrossbanen, og paret flyttet sammen på Vollen i Asker. I julie ble det imidlertid slutt, og paret brøt forlovelsen.

Men bare to måneder senere så ble de sammen igjen, og de ønsket å få forholdet til å fungere igjen. Dessvere gikk det ikke som de hadde håpet.

- Jeg ville at vi skulle knytte et sterkere bånd, fortalte Pål Anders den gang.

Paret har vært sammen siden i fjor høst.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Fridde på crossbanen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer