NYSKILT: Kaley Cuoco skal ha funnet tonen med den britiske skuespilleren Paul Blackthorne. Foto: NTB Scanpix
NYSKILT: Kaley Cuoco skal ha funnet tonen med den britiske skuespilleren Paul Blackthorne. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Forholdet er nytt, men hun er veldig glad

Tre måneder etter skilsmissen kobles Kaley Cuoco til 16 år eldre kollega.

SEOGHØR.NO: I september kom nyheten om at Kaley Cuoco (30) hadde søkt om skilsmisse fra tennisproffen Ryan Sweeting (28) etter kun 21 måneder som mann og kone.

Duoen forlovet seg etter tre måneder som kjærester, og da de overrasket alle med å gifte seg nyttårsaften 2013 - hadde de kun vært et par i et halvt år.

Mindre enn to år senere gikk ekteskapet i vasken.

Saken fortsetter under bildet.

BRUDD: Det ble et kort ekteskap for Kaley Cuoco og Ryan Sweeting. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Det ble et kort ekteskap for Kaley Cuoco og Ryan Sweeting. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sist måned fjernet også «Big Bang Theory»-stjernen minnet om eksmannen ved å tatovere over bryllupsdatoen hun hadde på ryggen med en sommerfugl.

Ny flamme

Nå hevder UsWeekly at skuespilleren skal ha funnet lykken igjen.

Den utkårede er den 16 år eldre skuespillerkollegaen Paul Blackthorne (46), kjent fra TV-serien «Arrow», ifølge nettstedet.

- Forholdet er nytt, men hun er veldig glad. Det går fantastisk bra med Kaley etter skilsmissen, sier en kilde.

A photo posted by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on

Da Cuoco fylte 30 år den 30. november, beskrev hun det som «Den beste bursdagen jeg noen gang har hatt» under dette bildet fra Mexico:

- Det har vært et par humper i veien, men heldigvis ingenting jeg ikke klarer å håndtere, la hun til i teksten sammen med hashtaggen «30-årene kommer til å rocke», skriver UsWeekly.

- Avhengig av smertestillende

Det var TV-stjernen som først leverte inn skilsmissepapirene i september, og hun oppga da «uforenelige forskjeller» som grunn til bruddet.

Likevel ble det nylig avslørt at det var Sweetings avhengighet til smertestillende medisiner som skal ha vært den egentlige årsaken til bruddet.

Etter en ryggskade i fjor gjorde tennissjernen seg avhengig, og misbruket skal ha blitt så omfattende at ekteskapet til «Big Bang Theory»-stjernen led.

- Hun støttet ham, men hun sa at han ikke klarte å forplikte seg til å holde seg nykter. Han fortalte henne at han jobbet, og så dro han og drakk seg dritings i stedet, sa en venn av Sweeting til bladet UsWeekly.

Ryan Sweeting har ikke kommentert påstandene.

EKS-KJÆRESTER: Fra 2010 til 2011 var Paul Blackthorne i et forhold med Hollywood-stjernen Daryl Hannah. Foto: NTB Scanpix
EKS-KJÆRESTER: Fra 2010 til 2011 var Paul Blackthorne i et forhold med Hollywood-stjernen Daryl Hannah. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Tyra Banks skryter av sin norske kjæreste