Kourtney Kardashian og Scott Disick:

- Forholdet er ikke-eksisterende

Håpet om en gjenforening har aldri vært lenger unna, ifølge kilder.

IKKE-EKSISTERENDE: Scott Disick og Kourtney Kardashian var lenge gode venner etter bruddet, men nå skal vennskapet være ikke-eksisterende. Foto: Mediapunch/REX/NTB
IKKE-EKSISTERENDE: Scott Disick og Kourtney Kardashian var lenge gode venner etter bruddet, men nå skal vennskapet være ikke-eksisterende. Foto: Mediapunch/REX/NTB Vis mer
Publisert

Realitystjernene Kourtney Kardashian (42) og Scott Disick (38) har ikke vært et par siden 2015. Da gjorde de det slutt for siste gang etter å ha vært av-og-på i ikke mindre enn ti år.

På tiden de var sammen rakk de å få tre barn Mason (11), Penelope (9) og Reign (6). I etterkant av bruddet har de imidlertid flere ganger snakket om å få barn sammen igjen.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Gjenforening

Gjennom de siste årene har det vært tydelig for fansen at eksparet har beholdt et svært godt vennskap.

Disick har vært å se i realityserien «Keeping Up With the Kardashians», og duoen har flere ganger dratt på ferier sammen med barna.

Selv om de begge opptil flere ganger har funnet kjærligheten på ny på hver sin kant, har mange fortsatt håpet og trodd på en gjenforening mellom Kardashian og Disick.

SETTES PÅ PLASS: Da Kim Kardashian spilte inn en reklamefilm til Instagram-story får hun passet sitt påskrevet av datteren North West. Video: Instagram - @kimkardashian/Se og Hør Vis mer

Vennskapet satt på prøve

Nå ser imidlertid håpet om en mulig gjenforeningen ut til å svinne hen. Forholdet mellom duoen har virkelig blitt satt på prøve den siste tiden, og nå skal det ha gått så langt at forholdet faktisk er «ikke-eksisterende».

Det skriver Us Magazine.

- Utenom deres felles foreldrerolle er Scott og Kourtneys forhold ikke -eksisterende. Han (Scott journ.anm.) har egentlig bare fokusert på å være der for barna sine og tilbringe tid med dem, så vel som å fokusere på merkevaren hans og alle muligheter som kommer hans vei.

Det forteller en kilde til magasinet.

Ifølge en annen kilde skal Kardashians forhold til «Blink-182»-trommeslageren Travis Barker (45) ha vært mye av årsaken til at eksparets forhold ble mer og mer anstrengt.

OVERRASKER:Kourtney Kardashian overrasker som skuespiller i Netflix nye film «He's all that». Video: Se og Hør/Netflix Vis mer

Familien viktigst

De to eksene har som kjent klart å samarbeide godt om oppdragelsen til sine tre barn og tilbringer mye tid sammen som familie.

I alle fall gjorde de det.

Kardashian-klanen betyr enormt mye for Scott, som selv vokste opp som enebarn og mistet begge foreldrene med kort tids mellomrom i 2013.

Da det ble slutt mellom ham og Sofia Ritchie (23) i fjor vår, skal forholdet hans til Kourtney ha hatt en sentral rolle. Den gang ble det nemlig hevdet at trebarnsfaren fremdeles hadde følelser for henne.

TREKANTDRAMA: Det uvanlige forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie diskuteres heftig innad i Kardashian-familien. Vis mer

- Scott kommer alltid til å være forelsket i Kourtney, og det er noe Sofia måtte innse allerede før hun involverte seg seriøst med ham, fortalte en kilde den gang til Us Weekly, og fortsatte:

- Dette har pågått lenge. Det ble bare mer synlig nå at familien hans er høyere prioritert enn henne, og at de alltid kommer til å være hovedfokuset hans over alt og alle andre.

Brudd

I oktober i fjor begynte romanseryktene å svirre rundt Disick og en annen yngre jente, nemlig modellen Amelia Grey Hamlin (20).

På valentinsdagen i år bekreftet Disick forholdet ved å dele et par bilder av seg selv og Hamlin sammen på Instagram-story.

Nå skal det derimot være over for duoen.

Det er duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslører Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

Det diskuteres blant de internasjonale mediene om hvem det var som dumpet hvem. Bruddet skal uansett også denne gangen bunne i Disicks relasjon til ekskjæresten.

Verken Disick eller Hamlin har imidlertid kommentert det angivelige bruddet.

LES OGSÅ: - Verden bringer oss sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer