Kim Kardashian West og Kanye West:

- Forholdet er «giftig»

Kim og Kanye skal angivelig holde seg unna hverandre for å beskytte barna.

PÅ RANDEN: Stemningen mellom stjerneparet Kim Kardashian West og Kanye West skal være alt annet enn bra. De holder seg angivelig fra hverandre for å beskytte barna. Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / NTB
PÅ RANDEN: Stemningen mellom stjerneparet Kim Kardashian West og Kanye West skal være alt annet enn bra. De holder seg angivelig fra hverandre for å beskytte barna. Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / NTB Vis mer
Publisert

Omstridt valgkampanje, sjokkerende Twitter-ytringer og skilsmisserykter - det har vært alt annet enn stille rundt stjerneparet Kim Kardashian (40) og Kanye West (43) det siste året.

Til tross for trøbbel i paradis har «Kimye» holdt sammen gjennom året -selv om stadige nyhetssaker om at ekteskapet er på bristepunktet har dukket opp i sladrepressen.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer

Den siste tiden har Kim og Kanye tilbrakt mye tid fra hverandre, og så å si levd separate liv: hun i Los Angeles med barna og han på ranchen i Wyoming.

Sistnevnte skal overhodet ikke ha noen planer om å forflytte seg til Los Angeles der kona og de fire barna North (7), Saint (5), Chicago (2) og Psalm (1) befinner seg.

STREVER: Kim og Kanye holder seg unna hverandre fordi de ønsker å beskytte sine felles barn. Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / NTB
STREVER: Kim og Kanye holder seg unna hverandre fordi de ønsker å beskytte sine felles barn. Foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / NTB Vis mer

Årsaken skal være at de ønsker å beskytte barna, ifølge Us Weekly.

- Kim og Kanye har ikke noe annet valg enn å bo fra hverandre fordi kommunikasjonen mellom dem rett og slett har blitt giftig, forteller en kilde nær paret til nettstedet.

Kilden utdyper at duoen på tampen av fjoråret ønsket å komme overens når de tilbrakte tid sammen, men at det var mislykket.

- Det endte med stygge utblåsninger og konfrontasjoner, og siden ingen av dem ønsker at barna skal være rundt dette, distanserer de seg fra hverandre.

Skilsmisserykter

Det gikk i lang tid rykter om at ekteskapet mellom Kim og Kanye var så dårlig at det gikk mot skilsmisse. I desember fortalte en kilde tett på paret at forholdet deres angivelig fortsatt henger i en syltynn tråd.

Likevel skal de ha jobbet hardt for å holde sammen, til tross for at det har ført til at Kim har blitt utslitt.

- Kim er utslitt av å hele tiden prøve, men holder ekteskapsløftene i tankene når hun må ta beslutninger. Kanye jobber med sin psykiske helse og mentale tilstand, sa en kilde til Entertainment Tonight, og la til at familien og Kanye fremdeles holder kontakt, og at alle ønsker det beste for ekteparet og barna deres.

Videre sa kilden til nettstedet at «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen føler at ektemannen må jobbe med seg selv - før han kan engasjere seg i andres ve og vel.

AVSLØRER: Ryktene har svirret om at Kanye West har vært utro mot Kim Kardashian West med youtuberen Jeffree Star. Nå kommenterer sistnevnte ryktene. Video: Jeffree Star Vis mer

- Kims familie støtter henne i alle valg hun måtte ta, men hun føler at det viktigste er å tenke på hva som er best for barna, henne selv, Kanye og resten av familien.

Brøt sammen

Ryktene om det turbulente forholdet satte virkelig fart da 43-åringen brøt sammen under et valgkampmøte i delstaten Sør-Carolina i juli i fjor. Der avslørte Kanye at han og Kim hadde overveiet abort da hun var gravid med datteren North.

«Jeg drepte nesten datteren min», sa Kanye fra scenen.

Kort tid senere gikk Kanye amok på Twitter. Der kalte han blant annet svigermoren, Kris Jenner (65), for «Kris Jong-un», med en tydelig referanse til Nord-Koreas øverste leder Kim Jong-un. I tillegg skrev 43-åringen at han ønsket seg skilsmisse fra Kim.

Kim har tidligere tatt bladet fra munnen og fortalt åpent om ektemannens utfordringer i sosiale medier, men hva som faktisk er ståa mellom stjerneparet akkurat nå - er altså ikke så lett å si.

LES OGSÅ: - Hun er utslitt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer