- Forholdet er allerede over

Etter fire måneder med Amanda Seyfried, kan Josh Hartnett få en ny sjanse med norske Sophia.

BRUDD: Josh Hartnett og Amanda Seyfried har datet hverandre siden januar. Nå er forholdet over. Foto: All Over Press
BRUDD: Josh Hartnett og Amanda Seyfried har datet hverandre siden januar. Nå er forholdet over. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: I mars kom nyheten om at Josh Hartnett (33) og Amanda Seyfried (26) hadde blitt et par. Det ble hevdet at stjernene hadde datet siden januar, etter at Hartnett lenge hadde hatt et «av og på»-forhold med den norske modellen Sophia Lie.

Nå skal imidlertid forholdet mellom Seyfried og Hartnett være over. Ifølge avisen Daily Mail er det Seyfried som har slått opp med Hartnett, og grunnen skal være hennes hektiske hverdag med mye jobbing.

- Amanda har reist hjem til Los Angeles når hun ikke er i studio. Hun har forsøkt å treffe Josh, men det har ikke fungert. Hun bestemte seg for å avslutte det hele, forteller en kilde til avisen.

Seyfried jobber med filmen «Les Miserables» i London, samtidig som Hartnett holder til i New York. Hun har tidligere uttalt at singellivet ikke er så dumt som mange mener.

- Man trenger ikke å sjekke inn hos noen utenom moren din, det er all denne friheten. Det er da man forstår hvor mye press som oppstår ved å være sammen med noen.

Det kan med andre ord bety at Hartnett og norske Sophia får en ny sjanse med hverandre. Men om de to skal ha funnet tonen igjen, er uvisst.

Seyfried har tidligere datet flere av Hollywoods mest ettertraktede ungkarer, blant annet Alexander Skarsgård, Dominic Cooper og Ryan Phillippe.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Prøver å skjule sin kjærlighet