SINGEL: Jeremy Piven nærmer seg 50 år, men er fortsatt singel. Det har fått homseryktene til å svirre rundt kjekkasen.
SINGEL: Jeremy Piven nærmer seg 50 år, men er fortsatt singel. Det har fått homseryktene til å svirre rundt kjekkasen. Vis mer

Forholdet deres skapte rykteflom

Feiden mellom Jeremy Piven og John Cusack utløste rykter om at de to hadde et hemmelig forhold.

SEOGHØR.NO: Etter å ha vært gode venner og kollegaer i mange år, tok vennskapet mellom Jeremy Piven (47) og John Cusack (46) brått slutt. 

Mange stilte spørsmålstegn med hva som hadde skjedd mellom de tidligere bestevennene. Cusack var tidligere langt mer kjent enn Piven, før sistnevnte fikk stor suksess med serier som «Entourage» og «Mr. Selfridge», noe Cusack skal ha taklet svært dårlig. 

- Jeg var alltid stolt av ham og heiet på ham. Det sier mye om en person om de godtar andres suksess, var Pivens kryptiske svar på hva som skjedde mellom ham og Cusack.

Feiden fikk også fart på ryktene om at de to skuespillerne skal ha vært mer enn gode venner. Homseryktene har lenge sirkulert på nettet, og begge ble nevnt i den skandaliserte boken «You'll never spa in this town again», der forfatteren hevder de begge skjuler sine homofile legninger. 

Ingen av dem har kommentert ryktene. Begge har datet mange vakre kvinner. Cusack har vært sammen med stjerner som Sarah Michelle Gellar, Janice Dickinson og Rebecca Romijn, men er fortsatt singel selv om han nærmer seg 50. Piven har blitt koblet til stjerner som January Jones og Barbie Blank.  

Se «Mr. Selfridge» på NRK søndager kl 21.40.LES OGSÅ: Ny kropp på seks måneder