Destiny Odom:

- Forholdet deres er veldig giftig

Lamar Odoms datter åpner seg om farens ekteskap til Khloe Kardashian. 

FRA LYKKELIGE TIDER: Her er Khloe Kardashian sammen med Lamar Odom og barna Destiny og Lamar Jr. på Teen Choice Awards i 2011. Foto: NTB Scanpix
FRA LYKKELIGE TIDER: Her er Khloe Kardashian sammen med Lamar Odom og barna Destiny og Lamar Jr. på Teen Choice Awards i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Etter fire år som mann og kone søkte Khloe Kardashian (32) om skilsmisse fra basketball-stjernen Lamar Odom (37), for første gang, i desember 2013.

Årsaken var at NBA-proffen slet tungt med rusmisbruk og hadde vært utro med flere kvinner bak hennes rygg.

Nå avslører Lamars datter, Destiny Odom (18), at heller ikke hennes forhold til faren har vært av det letteste slaget - og at ekteskapet til Khloe delvis har skylden.

- Ting forandret seg da pappa giftet seg med Khloe. Alt ble plutselig veldig offentlig, forteller hun til People.

- Det er allerede nok når faren din er en NBA-spiller, men da han giftet seg med en realitystjerne i tillegg ble ting så offentlig at jeg ikke hadde noe privatliv lenger.

Saken fortsetter under bildet.

TOBARNSFAR: Her er Lamar sammen med sønnen Lamar Jr. og datteren Destiny under årets Kids' Choice Awards i Los Angeles i mars. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSFAR: Her er Lamar sammen med sønnen Lamar Jr. og datteren Destiny under årets Kids' Choice Awards i Los Angeles i mars. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ble mobbet på skolen

Khloe og Lamar giftet seg i 2009 etter å ha vært kjærester i kun en måned. Den gang var Destiny 12 år gammel og en ivrig tilhenger av TV-showet «Keeping Up With the Kardashians».

- Det var helt vilt at min far skulle gifte seg med denne kvinnen som jeg satt lenket foran TV for å se på. Det var en virvelvind, minnes hun.

My family. ❤ @itskhloeodom @itslamodom @LJODOM

A post shared by Destiny Odom (@destiinyodom) on

Da de nygifte fikk sitt eget TV-program, «Khloe & Lamar», i 2010, ble også Destiny og lillebroren, Lamar Jr (14), å se på skjermen sammen med dem.

Forholdet skapte snart problemer for henne blant klassekameratene.

- Det var regelmessige frekke kommentarer på skolen. Og da avhengigheten hans ble offentlig, tok det av på sosiale medier også. Til og med folk jeg trodde var vennene mine skrev ting på sosiale medier. Det var ydmykende, innrømmer 18-åringen.

Saken fortsetter under bildet.

FANT LYKKEN IGJEN: I dag er Khloe kjæreste med den 26 år gamle basketproffen Tristan Thompson. Foto: NTB Scanpix.
FANT LYKKEN IGJEN: I dag er Khloe kjæreste med den 26 år gamle basketproffen Tristan Thompson. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Jeg var trassig og levde for dop

I oktober 2015 ble Lamar funnet bevisstløs på et bordell i Nevada, og i ukevis kjempet han for livet i koma.

Etter den skumle ulykken avlyste Khloe skilsmissen, og hastet avgårde for å være ved eksens side. Dette gjorde ting vanskelig for Destiny og familien.

- Mange av oss ble veldig forvirret. Forholdet deres er veldig giftig, sier hun til People.

Flashback Friday with daddy:) love you daddy #loveyoudaddy @itslamarodom_

A post shared by Destiny Odom (@destiinyodom) on

Destiny, som har tatt seg et friår fra skolen, men som ønsker å studere mote når hun returnerer, forteller videre at faren i lang tid nektet for at alle overskriftene som stod om ham i media var sanne.

I mars innrømmet han derimot til US Weekly at det var ekteskapsbruddet - kombinert med trykket fra offentligheten og en falmende idrettskarriere - som gjorde at han havnet på skråplanet.

- Jeg var på et veldig mørkt sted i livet. Jeg prøvde ikke å redde ekteskapet, og ville bare være rusa. Jeg var trassig og levde for dop, delte Odom med bladet.

- Jeg var utro med flere forskjellige kvinner, og det angrer jeg på. Det var ufint, og jeg burde ha klart å holde pikken i buksa, innrømmet ham videre.

I dag er det et par måneder siden Destiny sist så sin far, men hun sier at han nå er nå mer åpen og har beklaget seg for rusproblemene sine.

- Jeg har hatt samtaler med ham hvor jeg har sagt at jeg ønsker at han skal skaffe seg hjelp. Men til syvende og sist så er han en voksen mann, og han må ønske å få hjelp selv, forteller hun til People.

I mai i fjor søkte Khloe Kardashian om skilsmisse for andre gang, og i desember ble de offisielt skilt.

KOSTE SEG I DISNEYLAND: I fjor sommer tilbrakte Lamar en dag i Disneyland sammen med datteren og sønnen sin, samt deres mor, Liza, og hennes nye familie. Foto. NTB Scanpix.
KOSTE SEG I DISNEYLAND: I fjor sommer tilbrakte Lamar en dag i Disneyland sammen med datteren og sønnen sin, samt deres mor, Liza, og hennes nye familie. Foto. NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: - Kylie langer ut mot Tyga i ny sang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer