Cheryl Tweedy og Liam Payne:

- Forholdet deres er i krise

Stjerneparet skal ha begynt å merke aldersforskjellen på ti år.

GÅR DET MOR BRUDD?: Cheryl Tweedy og Liam Paynes forhold skal gå mot slutten, ifølge britisk tabloidpresse. Her er de avbildet sammen før jul i 2016, mens Cheryl gikk gravid med sønnen Bear. Foto: NTB scanpix
GÅR DET MOR BRUDD?: Cheryl Tweedy og Liam Paynes forhold skal gå mot slutten, ifølge britisk tabloidpresse. Her er de avbildet sammen før jul i 2016, mens Cheryl gikk gravid med sønnen Bear. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I mars i fjor kunne det britiske stjerneparet Cheryl Tweedy (34) og Liam Payne (24) ønske sønnen Bear Grey (11 mnd.) velkommen til verden.

Nå er imidlertid babylykken blitt erstattet av bruddrykter for de to artistene, ifølge en rekke britiske tabloidaviser.

The Sun skriver at duoen, som faktisk møttes første gang da Liam var bare 14 år gammel, er i ferd med å rakne i sømmene.

Ifølge avisen har Liam vært travelt opptatt med solokarrieren sin den siste tiden, noe som har betydd at Cheryl har vært alene hjemme med sønnen deres i flere uker i strekk.

- Bear holder dem sammen

De siste dagene skal paret ha hatt flere «krisesamtaler» om forholdet sitt, etter at Liam kom hjem fra turné.

The Sun skriver imidlertid at venner av paret frykter at det er for sent å redde forholdet - og at lille Bear Grey er hovedgrunnen til at de to fortsatt er sammen.

Aldersforskjellen på ti år skal heller ikke ha gjort situasjonen bedre:

- Det er en stor aldersforskjell mellom dem. Hvis de ikke hadde hatt Bear, ville de sannsynligvis ha gjort det slutt på dette tidspunktet, sier en kilde til The Sun.

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer

Imidlertid skal ikke det britiske stjerneparet helt ha gitt opp håpet. Og det er sønnen deres mye av årsaken til:

- Men de elsker sønnen sin. Og de bryr seg om hverandre, så nå handler det om å finne ut om det finnes en siste måte de kan få dette til å funke på, legger kilden til.

- Avviste frieriene

Liam skal også ha hatt en stor drøm om å gifte seg med Cheryl, ifølge The Sun.

Tabloidavisen skriver at 24-åringen har foreslått ekteskap flere ganger etter at Bear kom til verden, men at Cheryl ikke har vært nevneverdig begeistret.

Avslagene fra Cheryl, kombinert med Liams travle solokarriere, har fått ham til å gå i tenkeboksen om hele forholdet, hevder The Sun:

- Liam er gal etter sin lille sønn, og han vil at ting skal fungere mellom ham og Cheryl, så snakk om ekteskap var et skritt i riktig retning. Men det virker ikke som om hun tenker på samme måte, og hun har gjort det klart at det ikke ligger i kortene akkurat nå. Han synes det var en veldig tøff avvisning å få, sier en kilde.

FORRIGE SELFIE: Sist gang Liam delte et bilde sammen med Cheryl på Instagram, var i slutten av august 2017. Foto: Skjermdump Instagram
FORRIGE SELFIE: Sist gang Liam delte et bilde sammen med Cheryl på Instagram, var i slutten av august 2017. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Stormfulle ekteskap

I et intervju med The Sun i fjor uttalte Liam imidlertid at han ikke hadde planer om å fri til Cheryl med det første.

Det bør også nevnes at Cheryl Tweedy var gjennom en skilsmisse for under halvannet år siden, noe som kan forklare at hun ikke føler for å haste inn i et nytt ekteskap.

Kun ti måneder før skilsmissen var et faktum, hadde hun separert seg fra ektemannen Jean-Bernard Fernandez-Versini (35). Da hadde paret bare vært gift i 18 måneder, og de fem siste av dem bodde de fra hverandre.

Popstjernen giftet seg dessuten med franskmannen etter kun et par måneders romanse, og også hennes forrige ekteskap - med fotballstjernen Ashley Cole (37) - gikk i vasken. Dette etter en langvarig utroskapsskandale som ble slått stort opp i Storbritannia.

Søkte advokathjelp

Og selv om Liam og Cheryl altså ikke er gift, i motsetning til hva hun og Jean-Bernard var, skal One Direction-kjekkasen ha søkt råd hos skilsmisseadvokater.

Tabloidavisen Daily Mail hevder at Liam ønsker å få råd om hvordan han skal beskytte formuen sin - som skal være på omtrent 54 millioner pund - fra Cheryl, samtidig som han fortsatt får treffe sønnen Bear.

Ifølge The Sun deler paret en herregård i Surrey som skal være verdt 5,1 millioner pund - eller i overkant av 55 millioner kroner.

- Liam har søkt juridisk rådgivning, men han vil fortsatt få forholdet til å fungere. Det er bare fornuftig av ham å være forberedt på alt, uttaler en kilde til The Sun, og tilføyer:

- Siden de deler en liten sønn og en rekke verdier seg imellom, vil et brudd innebære mer enn bare å gå hver til sitt. Han håper det ikke ender slik, men han er føre var.

Delte Valentinsbilde

I skrivende stund har verken Cheryl Tweedy eller Liam Payne uttalt seg om bruddryktene. Paret har imidlertid ikke delt bilder av hverandre på sosiale medier på mange måneder.

Cheryl la ut et portrettbilde av Liam i oktober, mens han delte et parbilde av de to sammen så langt tilbake som i august.

På Valentinsdagen forrige uke, delte Liam derimot et nærbilde av sønnen Bear mens han var iført en trøye med teksten «Bear er mammas lille Valentin». Til Instagram-bildet skrev han:

- God Valentinsdag til Cheryl og alle sammen. Ser ut som om jeg må konkurrere mot «denne lille, store fyren» nå, fulgt av blant annet tre latter-emojis.

LES OGSÅ: Cheryl viste magen etter måneder med babyrykter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer