<strong>NYFORLOVET:</strong> Britney Speras og Jason Travick skal gifte seg. Foto: All Over Press
NYFORLOVET: Britney Speras og Jason Travick skal gifte seg. Foto: All Over Press Vis mer

- Forholdet deres er en bløff

Britneys eks kommer med sjokkerende påstander om forlovelsen.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  I helgen ble det kjent at popstjernen Britney Spears (30) har forlovet seg med kjæresten Jason Travick (40).

Mens Britneys eksmann Kevin Federline (33), som hun har sønnene Sean (6) og Jayden (5) med, gleder seg på deres vegne, påstår Britneys første ektemann Jason Alexander at forholdet er en løgn.

- Jeg vet at alle forventer at jeg skal være glad over dette, men det er jeg ikke. Jeg tror forholdet er en bløff, og at andre er redde for å si det, forteller han til Us Weekly.
Jason Alexander er Britneys barndomsvenn, og etter en fuktig natt på byen i 2004 endte de to opp med å gifte seg i Las Vegas. 55 timer senere ble bryllupet annullert.

Tiden etter ble noen turbulente år for Britney, og det hele toppet seg da hun i 2007 barberte hodet og gikk løs på en bil med en paraply. Etter sin psykiske knekk og en tvangsinnleggelse ble sangfuglen umyndiggjort og faren Jamie ble oppnevnt som verge - noe han fremdeles fungerer som. 

- Hvis man ser på bildene som er tatt av Britney og Jason sammen så ser man at det ikke er noen som helst kontakt mellom dem. Jeg tror de har forlovet seg på grunn av tingene som foregår i retten. Ved å gifte seg med Jason, så har hun på en måte alltid noen som kan kontrollere henne. Det er egentlig ganske trist, sier Jason Alexander til nettstedet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her kysser de etter forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer