- Forholdet deres er bedre enn noensinne

Gwyneth Paltrow og Chris Martin planlegger å feire jul sammen.

FREMDELES GODE VENNER: Det kom som en overraskelse på mange da Gwyneth Paltrow og Chris Martin avslørte at de skulle gå hver til sitt tidligere i år.
FREMDELES GODE VENNER: Det kom som en overraskelse på mange da Gwyneth Paltrow og Chris Martin avslørte at de skulle gå hver til sitt tidligere i år. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I mars kom sjokknyheten om at stjerneparet Gwyneth Paltrow (42) og Chris Martin (37) skulle skilles etter 10 år som ektepar.

Mens en rekke Hollywood-brudd blir offentlige skittentøysvasker med drittslenging og bitre krangler om barn og penger, så har derimot Paltrow og Martin klart å beholde et godt vennskap i etterkant av seperasjonen.

Duoen tilbringer fremdeles mye tid sammen som en familie for barnas skyld, noe som har fått flere til å spekulere i om eksene kanskje kan finne tilbake til hverandre.

Nå forteller en kilde nær paret at Gwyneth og Chris ikke har noen planer om å gi ekteskapet en ny sjanse, men at de har funnet en god måte å samarbeide på og at forholdet deres er bedre nå enn på lenge.

BARNA KOMMER FØRST: Chris Martin koser seg med sønnen og datteren, som han har med Paltrow, i Santa Monica i sommer. Foto: Stella Pictures
BARNA KOMMER FØRST: Chris Martin koser seg med sønnen og datteren, som han har med Paltrow, i Santa Monica i sommer. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Etter at de ble separert, så er forholdet deres er bedre enn noensinne. De har funnet en måte å fungere sammen på som er veldig bra både for dem og barna, sier kliden til E! News.

Etter bruddet har paret, som er foreldre til Apple (10) og Moses (8), også valgt å leie to nabohus i Malibu i Los Angeles for å gjøre det lettere for seg selv og barna å omgås.

- De er veldig gode venner og det er et tonn av kjærlighet og respekt mellom dem. Fordi de har klart å sette barna først og fremdeles ser på seg som en familie, så er presset rundt ekteskapet borte. De tilbringer mye tid sammen alle fire, samtidig som de lever sine egne liv uten å stille noen krav til hverandre.

Har datet andre etter bruddet

Nylig ble eksene sett sammen i både Dallas og New York, og de samkjører sine hektiske timeplaner for å kunne finne tid til barna sammen samtidig som de støtter hverandre i karrierene.

- De elsker og verdsetter hverandre virkelig, de er bare ikke et par lenger. De kommer til å feire julehøytiden sammen for å forsikre barna om at de alltid vil være en familie, forteller kilden.

I sommer bekreftet også Coldplay-vokalisten at det ikke ligger noe dramatikk bak seperasjonen fra Gwyneth.

- Vi står hverandre veldig nær, men vi er ikke sammen. Det er mye kjærlighet her, og ingen skandale dessverre. Jeg skulle ønske jeg kunne gi dere en skandale, sa han.

Etter bruddet har både Martin og Paltrow blitt koblet til nye flammer.

Mens Martin nylig avsluttet sin hete flørt med Jennifer Lawrence (24), så har Paltrow blitt observert gjentatte ganger sammen med «Glee»-skaperen Brad Falchuck.

EKS-PAR: I motsetning til mange andre Hollywood-par, så har Gwyneth og Chris klart å beholde en god tone etter at det ble slutt i vår. Bildet er tatt fra da de fremdeles var sammen.
 Foto: Adao / Splash News/ All Over Press
EKS-PAR: I motsetning til mange andre Hollywood-par, så har Gwyneth og Chris klart å beholde en god tone etter at det ble slutt i vår. Bildet er tatt fra da de fremdeles var sammen. Foto: Adao / Splash News/ All Over Press Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg liker det jeg ser i speilet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer