FORELSKET: Johnny McDaid og Courtney Cox gjorde det slutt og flyttet fra hverandre. Det gjorde underverker for kjærligheten. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Johnny McDaid og Courtney Cox gjorde det slutt og flyttet fra hverandre. Det gjorde underverker for kjærligheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Courteney Cox:

- Forholdet ble bedre etter at vi brøt forlovelsen

Cox og kjæresten bor i hvert sitt land, men likevel har de det bedre sammen nå enn tidligere.

Publisert

Sommeren 2014 kom den hyggelige nyheten om at Courteney Cox (54) hadde forlovet seg med sin 13 år yngre musiker-kjæreste Johnny McDaid (41).

Duoen hadde den gang kun vært sammen i et halvt års tid, og lykken viste seg å bli kortvarig. Litt over ett år senere ble nemlig bryllupet avlyst og de gikk hver til sitt.

- Hun er ordentlig deprimert og ekstremt opprørt over bruddet. Hun er virkelig ulykkelig, fortalte en kilde til Hollywood Life høsten 2015.

Ifølge kilden skal «Cougar Town»-stjernen, som tidligere var gift med David Arquette (47), ha vært sjokkert over hvor raskt forholdet tok slutt.

- De gikk i parterapi fordi de hadde problemer og kranglet mye, om alt mulig. Han fant bare ut at han ville bryte med henne. Han har ikke oppgitt noen grunn, egentlig. Han sa bare at han vil fokusere på musikken sin og ikke orker kranglingen, hevdet kilden videre til nettstedet.

Vis mer

På to ulike kontinent

Courteney skal altså ha gått rett i kjelleren etter at det ble slutt, men etter kun et halvt år hver for seg fant de tilbake til hverandre igjen.

Nå har Cox og McDaid vært kjærester i rundt tre år igjen, men de har foreløpig ikke forlovet seg på nytt - og bor hver for seg i to ulike land.

- Er det ikke rart? Vi brøt forlovelsen og han flyttet til England, så ble vi sammen igjen, og vi har det faktisk bedre enn vi hadde det før. Alt er bedre, avslørte hun på «The Ellen Degeneres Show» mandag, ifølge Contact Music.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Dyr kjærlighet

Selv bor den tidligere «Friends»-stjernen i Los Angeles sammen med datteren Coco (14), og til tross for at Johnny bor på andre siden av Atlanteren, så har de det altså bedre enn noensinne.

- Ikke fordi han er i London, men det halve året vi hadde for oss selv etter bruddet gjorde at vi innså en del ting, og nå er alt mye bedre, delte hun med publikum.

Videre fortalte Cox at hun fremdeles er veldig forelsket i «Snow Patrol»-musikeren, som hun ble introdusert for gjennom deres felles artistvenn Ed Sheeran (27) i 2013. Men det er ikke til å stikke under stol at kjærligheten deres koster.

- Det er dyrt. Det er et dyrt forhold, for vi reiser så mye frem og tilbake. Men han er fantastisk. Han er en fantastisk skribent, og skriver en haug av musikk, skrøt hun.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Røpet baby-drøm

Sommeren for halvannet år siden avslørte Courteney at hun drømmer om å få barn med sin nord-irske kjæreste.

- Jeg vil gjerne ha en baby nå. Jeg kan bære frem noen andres egg. Jeg begynner kanskje å bli litt gammel, men jeg vil gjerne gjøre det med Johnny. Jeg vet det høres vilt ut, men jeg hadde gjort det, fortalte hun til NewBeauty.

Den gang innrømmet hun også at hun tidligere fryktet at den store aldersforskjellen mellom dem kunne ødelegge forholdet.

- Utseende betyr ingenting for ham. Jeg pleide å bekymre meg for aldersforskjellen, men jeg tror ikke det betyr noe. Han setter pris på skjønnhet, men det går dypere enn som så. Det går dypere enn det for meg også, men jeg er likevel heldig som synes han er vakker og ekstremt sexy, deler Courteney videre i intervjuet med NewBeauty.

«friends»-stjernene på ferie sammen.Vis merVis mer Vis mer

LES OGSÅ: Forlot datteren for å dra på ferie

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer