Forholdet avslørt av hundekostymet

Amanda Seyfried «fersket» med Ryan Phillippe på Halloween-fest.

GJEMTE SEG: Amanda Seyfried og Ryan Phillippe gjorde sitt beste for å skjule seg for fotografene i det de forlot Kate Hudsons Halloween-fest lørdag kveld.  Foto: All Over Press
GJEMTE SEG: Amanda Seyfried og Ryan Phillippe gjorde sitt beste for å skjule seg for fotografene i det de forlot Kate Hudsons Halloween-fest lørdag kveld. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Det har lange vært spekulert i om forholdet mellom «Mamma Mia!»-stjernene Amanda Seyfried (24) og Dominic Cooper (32) er over, og i mai hevdet flere amerikanske medier at stjerneparet hadde gjort det slutt.

Så langt har hverken Seyfried eller Cooper uttalt seg i forhold til skriveriene, men ifølge RadarOnline kan det nå se ut til at ryktene stemmer.

Lørdag var nemlig Seyfried blant kjendisgjestene invitert til skuespillerstjernen Kate Hudsons Halloween-fest, og 24-åringen ble «fersket» av fotografene i det hun forlot festen med kollega Ryan Phillippe (36).

Paret, og særlig Seyfried, gjorde sitt beste for å skjule seg i bilen, og Phillippe tok ned skyggeskjermen for å gjemme ansiktet sitt, mens Amanda, som hadde på seg et lettkjennelig hundekostyme, la seg ned i forsetet.

Søndag ble skuespillerinnen avbildet i det hun kom ut av sitt hjem i LA, og fotografene spurte henne om Ryan er hennes nye kjæreste, skriver nyhets- og bildebyrået X17online.com. 
 
- Du vet aldri, skal Seyfried ha sagt, men nektet å uttale seg noe mer.

Skuespillerinnen ble sammen med Dominic Copper under innspillingen av «Mamma Mia!» i 2008, og paret har hatt et av-og-på forhold i flere år.

Ryan på sin side har tidligere vært gift med Reese Witherspoon og var frem til februar i år sammen med den australske skuespilleren Abbie Cornish.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Tatoverte «vagina» på foten