VANSKELIG Å SE SEG SELV UTENFRA: Agnes Kittelelsen har flere ganger blitt omtalt som en av Norges vakreste og mest sexy skuespillerinner. Men til Seher.no forteller hun at det er noe hun «ikke forholder seg til».  Foto: Per Ervland/Seher.no
VANSKELIG Å SE SEG SELV UTENFRA: Agnes Kittelelsen har flere ganger blitt omtalt som en av Norges vakreste og mest sexy skuespillerinner. Men til Seher.no forteller hun at det er noe hun «ikke forholder seg til». Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer

Forholder seg ikke til sexy-imaget

- Man kan ikke gå rundt og spille vakker...

Publisert
Agnes Kittelsen snakker om «Trollbyen», hvorfor hun flyttet til Oslo og sexy-imaget nederst i saken!

SEHER.NO:  Torsdag 21. oktober er det premiere på forestillingen «Trollbyen» på Oslo Nye Teater.

Stykket, som er basert på romanen av Karsten Alnæs, handler om sørlandsjenta Anna som kommer til storbyen Kristiania i 1906 for å finne sin forsvunne bror.

I sin jakt på hva som har skjedd med ham, blir Anna drevet inn i en virvelvind av hendelser, og får oppleve alt fra overklassens beskyttede liv på vestkanten, til en underverden preget av skitne smug og bakgater. 

Det er skuespillerstjernen Agnes Kittelsen (30), kjent fra filmer som «Max Manus» og TV 2-serien «Dag», som spiller hovedrollen som 17 år gamle Anna.

Og til Seher.no forteller skuespillerinnen at det er litt spesielt å sette seg inn i rollen som ungjente igjen.

- Ja, men vi har jo en veldig god maskeavdeling her på teateret, så det er ikke noe problem. Jeg har prøvd å tenke tilbake. Jeg kom jo selv til Oslo da jeg var 17 år, så jeg har prøvd å huske hvordan jeg var da, og hvordan jeg opplevde det å komme hit, smiler Kittelsen til Seher.no.

Skuespillerstjernen, som vant Amanda for beste kvinnelige birolle i 2009,  flyttet fra Kristiansand til Oslo som 17-åring fordi hun ønsket å gå dramalinje på videregående. Og til Seher.no innrømmer hun at det både var spennende, men også overveldende.

-  Det var en veldig stor foranding, og jeg husker at jeg ikke var så høy i hatten da jeg gikk av på Sentralbanestasjonen. Det å skulle orientere seg i noe som da føltes veldig stort, det kjenner jeg meg igjen i, forteller hun.

Kittelsens rollefigur beskrives som en svært vakker kvinne som «vekker berusende følelser i alle mennene hun møter». Skuespillerinnen synes imidlertid det er ganske vrient å skulle spille en  «vakker kvinne».
 
- Det er en omstendighet som Karsten Alnæs har skrevet, men det er noe vi har diskutert mye på prøvene, for jeg mener at man ikke kan gå rundt og spille vakker. Det går ikke an, smiler hun.

Kittelsen har selv blitt omtalt som en av landets flotteste og mest sexy skuespillerinner. Men ifølge stjernen er ikke det noe hun henger seg spesielt mye opp i.

- Det er ikke noe jeg kan forholde meg til. Jeg tror det er veldig vanskelig å se seg selv utenfra sånn sett, og som skuespiller er jobben å transformere seg hele tiden. Man skal jobbe med å forandre seg, og det føler jeg er den ypperste kvaliteten til en skuespiller. Så hvis man henger seg opp i hvordan en blir oppfattet utenfra, så tror jeg man gjør seg selv en bjørnetjeneste, sier hun.

«Trollbyen» har premiere på Oslo Nye Hovedscenen 21. oktober. Les mer om forestillingen her! (ekstern link)

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Har ikke dårlig samvittighet

Agnes Kittelsen snakker om stykket, hvorfor hun flyttet til Oslo og sexy-imaget her:[obj:media:9098]
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer