Tarjei Svalastog og Jennie Sofie:

Forhold med influenser bekreftet

«Skal vi danse»-Tarjei har fått seg kjæreste.

NY KJÆRESTE: Tarjei Svalastog har blitt kjæreste med influenser Jennie Sofie. Her er han avbildet med dansepartneren Siri Kristiansen og influenserne Vita og Wanda Mashadi i forbindelse med høstens «Skal vi danse». Foto: Espen Solli / TV 2
NY KJÆRESTE: Tarjei Svalastog har blitt kjæreste med influenser Jennie Sofie. Her er han avbildet med dansepartneren Siri Kristiansen og influenserne Vita og Wanda Mashadi i forbindelse med høstens «Skal vi danse». Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har over lengre tid svirret romanserykter rundt «Skal vi danse»-profilen Tarjei Svalastog (22) og influenser Jennie Sofie (19).

Romanseryktene fikk ytterligere fart på seg da sistnevnte delte et bilde av de to sammen på Instagram i starten av november med følgende tekst:

«Klein matching eller goals?»

I kommentarfeltet florerte det av kommentarer om hvor søte de to var sammen, og det var tydelig at det var noe på gang mellom dem.

Bekreftet forholdet

Men det er altså først nå at Jennie Sofie bekrefter at de to er blitt kjærester. Det gjorde hun i går under en spørsmålsrunde på Instagram-story.

Fra en av følgerne dukket nemlig spørsmålet om hun og Svalastog er kjærester opp, hvorpå Jennie Sofie svarte: «Ja! Det er vi, hihi».

TV 2 omtalte kjærestebekreftelsen først.

BEKREFTET FORHOLDET: Etter spørsmål fra en følger om Jennie Sofie og Tarjei Svalastog er blitt et par, kom det et rungende ja fra førstnevnte i går. Foto: Skjermdump fra Instagram
BEKREFTET FORHOLDET: Etter spørsmål fra en følger om Jennie Sofie og Tarjei Svalastog er blitt et par, kom det et rungende ja fra førstnevnte i går. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Det er imidlertid uvisst hvordan det nye kjæresteparet møttes, da Jennie Sofie og Tarjei Svalastog ikke har besvart Se og Hørs gjentatte henvendelser.

Jennie Sofie er en av Norges største influensere med 275 000 følgere på Instagram, mens Svalastog på sin side har fått massiv oppmerksomhet etter at han dukket opp som ny proffdanser i årets sesong av «Skal vi danse».

UNNVIKENDE: Ryktene har haglet etter at Wanda Mashadi la ut et bilde av seg selv og en ukjent mann på Instagram. Slik svarer hun på kjærestespørsmål. Vis mer

Yngste proffdanseren

I TV 2-programmet svingte han seg på parketten med radioprofil Siri Kristiansen (42). I tillegg til at Svalastog var fersk i «Skal vi danse», var han også den yngste proffdanseren som var med i år.

Selv om han syntes det var kjempegøy å danse på direkten hver lørdag, avslørte han nylig overfor Se og Hør planer om å fase dans ut av livet.

DANSEPARTNERE: Tarjei Svalastog var Siri Kristiansens dansepartner i årets sesong av TV 2-programmet. Foto: Espen Solli / TV 2
DANSEPARTNERE: Tarjei Svalastog var Siri Kristiansens dansepartner i årets sesong av TV 2-programmet. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Jeg begynte da jeg var seks år gammel, men sluttet aktivt å konkurrere i januar. Pandemien dukket jo så opp, så jeg har egentlig ikke danset spesielt mye før nå i høst igjen, sa han, og fortsatte:

- Jeg er litt lei det strenge danselivet. Før måtte jeg planlegge halvår på halvår, og jeg fløy gjerne rundt om i Europa flere ganger i måneden for å konkurrere. Jeg vil ikke måtte planlegge livet sånn, jeg vil leve i nuet.

POPULÆR: Benjamin Jayakoddy har blitt en kjent danser i «Skal vi danse», som igjen har ført til flere spekulasjoner rundt han og hans dansepartnere opp gjennom. Reporter: Martine Johansen. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Hemmelighetsfull

Første steg på veien var å begynne på lærerstudiet, noe han gjorde i fjor. Han valgte imidlertid å droppe ut av forskjellige grunner, men han utelukker ikke mer tid på skolebenken i fremtiden.

- Men jeg har på ingen måte dårlig tid, jeg er bare 22 år, fortsatte han.

Tiden kan han eksempelvis bruke på kjærligheten, etter å ha kapret hjertet til Jennie Sofie.

Det har for øvrig heller ikke vært mangel på frierbrev etter at han dukket opp på skjermen i «Skal vi danse». Selv var Svalastog hemmelighetsfull om kjærlighetslivet sitt overfor Se og Hør litt tidligere i høst, men nå er han altså ikke lenger ledig på markedet.

UKJENT FORTID: I lørdagens episode av «Kåss til Kvelds», avslører Synnøve Skarbø at hun og Aune Sand, som også er gjest i programmet, har klint. Men Sand er ikke helt enig. Video: NRK Vis mer

LES OGSÅ: Slik lurte de alle

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer