Reese Witherspoon:

- Forhold handler ikke bare om fysisk tiltrekning

Hollywood-stjernen letter på sløret om ekteskapet.

EKTEPAR: Jim Toth og Reese Witherspoon har vært gift siden 2011. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAR: Jim Toth og Reese Witherspoon har vært gift siden 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Neste år har Reese Witherspoon (44) og Jim Toth (49) vært gift i ti år. I 2011 ga de nemlig hverandre sine ja på en ranch i Ojai, like utenfor i Los Angeles.

To år senere fikk paret sønnen Tennessee (7) sammen, og i tillegg har «Big Little Lies»-stjernen barna Ava (20) og Deacon (16) fra ekteskapet med Ryan Phillippe (45).

Nå åpner trebarnsmoren seg opp om hemmeligheten bak den lange romansen til sin nåværende mann.

FAMILIE: Her er Reese og Jim med Hollywood-stjernens eldste barn Ava og Deacon under et event i Hollywood i desember i fjor. Legg merke til hvor like mor og datter er. Foto: NTB Scanpix.
FAMILIE: Her er Reese og Jim med Hollywood-stjernens eldste barn Ava og Deacon under et event i Hollywood i desember i fjor. Legg merke til hvor like mor og datter er. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Jo eldre man blir, jo mer innser man at et forhold ikke bare handler om fysisk tiltrekning. Selv om det absolutt er viktig. Men det handler om å velge en person som får frem det beste i deg, og som oppmuntrer deg til å være det beste du kan, forteller hun til bladet Candis, ifølge Contact Music.

«Finner humor i alt»

Reese og Jim, som er en anerkjent agent i Hollywood, møttes for første gang på en fest hvor han måtte «redde» filmstjernen fra en høylytt og intens kompis som hadde fått for mye å drikke.

- Jim beklaget for kameratens oppførsel og forklarte at han akkurat hadde blitt dumpet av kjæresten. Jeg synes det var veldig søtt av ham å være en så god venn for kompisen. Lite visste jeg at jeg kom til å gifte meg med ham, deler hun videre.

Vis mer

«Lovlig blond»-stjernen tror hun alltid har visst at Toth var den riktige mannen for henne, og er veldig takknemlig for at ekteskapet er så godt.

- Vi har det utrolig bra sammen. Vi finner humor i alt og har et deilig og lettvint forhold. Du vet, et sånt forhold når man bare vet at alt ordner seg, forklarer hun, ifølge nettstedet.

Og det er slett ingen garanti for å finne den perfekte partner. Det vet skuespilleren en god del om selv også. Da hun var svært ung hadde hun nemlig problemer med å komme ut av et voldelig forhold.

Dette avslørte Witherspoon selv i et intervju med magasinet O for to år siden.

Da fikk 44-åringen nemlig spørsmål om hva den hardeste avgjørelsen hun noensinne hadde tatt var, og hun svarte følgende:

- Det vanskeligste jeg har gjort var å komme meg ut av et voldelig forhold, delte hun, og la til at hun ble mishandlet både fysisk og psykisk av en ikke navngitt kjæreste.

- Jeg tegnet en linje i sanden, men den ble tråkket over. Hjernen min skrudde seg plutselig på. Jeg klarte det ikke lenger. Jeg var veldig ung da, og det var avgjørende for meg, sa hun.

Slet med depresjon

Nylig åpnet også Witherspoon, som fikk sitt store gjennombrudd i det romantiske dramaet «Cruel Intentions», opp om sine langvarige mentale problemer.

- Jeg har definitivt hatt angst. Angsten min manifesterer seg som depresjon, så jeg ble skikkelig deprimert. Hjernen min er som en hamster som løper i hjul. Jeg blir ikke kvitt det, jeg har slitt med det hele livet mitt, fortalte hun i podkasten til Jameela Jamil (34).

Vis mer

Tidligere har også Reese Witherspoons eksmann, Ryan Phillippe, stått frem med psykiske problemer.

I et intervju med Elle fortalte skuespilleren at også han har kjempet en livslang kamp med sin mentale helse. Noe som har vært vanskelig for ham å takle både personlig og profesjonelt.

- Depresjon har vært en stor hindring for meg helt siden jeg var barn. Etter hvert som man blir eldre så tror jeg det minsker litt, men å være trist er medfødt hos meg, delte han med nettstedet, og la til:

- Lidelsen kan være verdifull også, men samtidig så kan den ødelegge hele livet ditt. Men når det er sagt, hvis valget sto mellom å være slik som jeg er eller en komplett idiot uten følelser, så vil jeg heller lide gjennom tristheten.

Det som skjærer mest i Ryans hjerte, er å se at han og ekskonas datter Ava, tilsynelatende har arvet lidelsen.

- Jeg er empatisk og tar på meg andres følelser og føler med dem. Jeg ser det samme hos datteren min. Hun har arvet det, og jeg kunne for alt i verden ønske at hun ikke hadde det.

Vis mer

LES OGSÅ: - Vi såret hverandre skikkelig stygt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer