ETTERTRAKTET: Emma Watson har flere ganger blitt kåret til en av verdens vakreste kvinner. Nå skal hun ha funnet tonen med en skolekamerat. Foto: All Over Press
ETTERTRAKTET: Emma Watson har flere ganger blitt kåret til en av verdens vakreste kvinner. Nå skal hun ha funnet tonen med en skolekamerat. Foto: All Over PressVis mer

Forhekset av barske Angus

Harry Potter-stjernen Emma Watson er ikke lenger singel.

SEHER.NO: "Harry Potter"-stjernen Emma Watson har helt siden hun slo igjennom på lerretet som i de populære magiker-eventyrene vernet hardt om sitt privatliv.

Men nå klarer ikke den 18 år gamle skuespillerinnen - som spiller Harrys venninne Hermine Grang i Potter-filmene - lenger å skjule at hun er forelsket.

Mannen som har kapret skjønnhetens hjerte, skal være den 19 år gamle australske skuespilleren Angus Willoughby, ifølge Daily Telegraph.

Paret skal ha møtt hverandre på skolen Royal Academy of Dramatic Arts, hvor begge to studerer.

Ifølge avisa skal Watson være besatt av sin nye kjæreste, og planlegger nå å bli med ham på en romantisk ferie til hans hjemby Perth.

Willoughby kan ikke matche den imponerende CV-en til Watson, som har tjent seg søkkrik på Harry Potter-suksessen. Hennes formue på over 100 millioner kroner gjør henne til den sjuende rikeste unge personen i Storbritannia.

Men forskjellen på bank-kontoen ser ikke ut til å skremme hverken Emma eller Angus.

Selv om han foreløpig ikke har fått film-suksess, har Willoughby ifølge Daily Telegraph flere roller i skolens teateroppsetninger på samvittigheten.

I tillegg til skuespill, har Watsons nye kjærlighet også en stor lidenskap for rugby, og spiller tre instrumenter.

Men om det var en kjærlighetsserenade som førte til at det har blitt søt musikk med vakre Emma- vil paret ikke kommentere...

Watson har tidligere blitt koblet til den italienske skuespiller-studenten Roberto Agnillera og har også  datet finansmannen Jay Barrymore.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Hollywoods heteste under 25