Jordyn Woods, Tristan Thompson og Khloé Kardashian:

- Forhåpentligvis går alle bare videre

Et ordentlig oppgjør med utroskapsskandalen er ventet i «Keeping up with the Kardashians».

«KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS»: Søndag 23. juni er det duket for sesongavslutningen av «Keeping up with the Kardashians», hvor vi endelig får svar på hvordan utroskapskandalen mellom Tristan Thompson og Khloé Kardashian utspilte seg. Vis mer
Publisert

Om en knapp uke er det finale i den 16. «Keeping up with the Kardashians»-sesongen. Idéen om å «spare det beste til slutt» vil nok i aller høyeste grad gjelde førstkommende mandag, da det er ventet at det vil gå hett for seg i reality-serien.

Svik fra familievenn

Tidligere i år ble det kjent at Khloé Kardashians (34) daværende kjæreste, Tristan Thompson (28), hadde vært utro mot henne nok en gang, men denne gangen med en nær venn av Kardashian-Jenner-familien.

Kylie Jenners (21) bestevenninne Jordyn Woods (21) ble nemlig tatt på fersken med Thompson, og hun har i ettertid innrømmet å ha kysset ham.

Siden utroskapsskandalen - som ifølge henne selv bare handlet om et uskyldig avskjedskyss etter en privat fest - har så godt som alle i realityfamilien snudd ryggen til - og kuttet all kontakt med Woods.

DRAMA: Trekantdramaet mellom Jordyn Woods (t.v.), og Tristan Thompson og Khloé Kardashian har fått massiv oppmerksomhet i kjendispressen de siste månedene. Nå håper Jordyn at alle kan gå videre. Foto: REX/ NTB scanpix
DRAMA: Trekantdramaet mellom Jordyn Woods (t.v.), og Tristan Thompson og Khloé Kardashian har fått massiv oppmerksomhet i kjendispressen de siste månedene. Nå håper Jordyn at alle kan gå videre. Foto: REX/ NTB scanpix Vis mer

Så å si hele utroskapsskandalen er spart til den kommende finale-episoden og i traileren som ble delt med verden i går, kommer det tydelig fram at de ikke har tenkt å legge skjul på noe.

  • Se traileren øverst i saken!

I et nytt intervju forteller Jordyn Woods nå hva hun tenker før den mye omtalte skandalen skal deles i detalj med tv-seerne.

KARDASHIAN: Da Tristan Thompson og Khloe Kardasians datter True fylte ett år, ble eksene gjenforent etter utroskapsdramaet. Det gikk ikke helt knirkefritt for seg. Vis mer

Vil gå videre

- Alle har rett til å fortelle sin historie, så man blir bare med på det, sier hun til Entertainment Tonight, og legger til:

- Og alle har rett til å si sin sannhet.

På spørsmål om hvordan hun tror hun vil framstilles på skjermen, svarer Woods at hun håper hun kommer fram som seg selv og at «den ekte henne vil skinne».

Selv om skandalen er forholdsvis fersk, og at den om seks dager blir dratt opp på nytt, prøver Woods å holde seg fokusert på andre ting.

- Livet går videre. Penger stopper ikke. Verden stopper ikke. Og forhåpentligvis går alle bare videre, sier hun, og legger til at hun forsøker å holde seg opptatt og tenke på andre ting.

Artikkelen fortsetter under bildet.

BERØMTE VENNER: Jordyn Woods har også hatt et nært forhold til Will Smith og familien hans siden barndommen. Her med Jaden Smith i 2017. Foto: Michael Buckner/ Variety/REX/ NTB scanpix
BERØMTE VENNER: Jordyn Woods har også hatt et nært forhold til Will Smith og familien hans siden barndommen. Her med Jaden Smith i 2017. Foto: Michael Buckner/ Variety/REX/ NTB scanpix Vis mer

Nektet for sex

Den kommende tiden skal Woods blant annet satse på en skuespillerkarriere, da hun forteller at hun skal medvirke i sitcom-serien «Grown-ish».

- Jeg mener, livet er kort og man vet ikke hva morgendagen bringer, så vær alltid så positiv du klarer, sier hun avslutningsvis.

Det var i februar at Woods for første gang fortalte sin side av saken. Det gjorde hun i et intervju på Jada Pinkett Smiths (47) Facebook-show, «Red Table Talk». Der sa 21-åringen at hun og Thompson kysset, men nektet for at de hadde hatt sex.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

Videre insisterte Woods på at hun ikke var årsaken til at ting gikk skeis mellom NBA-stjernen og Khloé Kardashian.

- Jeg vet at det ikke er jeg som er grunnen til at det er slutt mellom Tristan og Khloé. Denne situasjonen har kanskje gjort det vanskeligere for henne å bli i forholdet, men jeg er ikke grunnen til bruddet, hevdet 21-åringen.

Fikk skylden

Kort tid etter, tok Kardashian til sosiale medier, der hun anklaget Woods for ikke å fortelle sannheten. Videre skrev hun at det var Woods som hadde ødelagt forholdet hennes.

- Hvorfor lyver du?? Hvis du skal prøve å redde deg selv ved å gå offentlig med dette i stedet for å ringe meg privat og unnskylde deg først, så bør du i det minste være ÆRLIG i historien din. Og forresten: Du ER grunnen til at familien min har gått i oppløsning! raste 34-åringen.

Kort tid etter tok imidlertid hun til Twitter igjen, og la heller skylden på ekskjæresten - og innrømmet at hun hadde vært litt for hard mot Woods.

FØR DRAMAET: Før Jordyn Woods var utro med Khloe Kardashians kjæreste, ble hun hyllet av sistnevnte. Vis mer

LES OGSÅ: - Khloé vil aldri se Jordyn igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer