Oscar-utdelingen 2019:

- Forhåpentligvis er dette kun profesjonelt

Mel B kritiserer Lady Gaga etter den intime Bradley Cooper-duetten.

FOR INTIMT?: Artisten Mel B synes ikke noe om fremførelsen til Bradley Cooper og Lady Gaga. Foto: NTB Scanpix
FOR INTIMT?: Artisten Mel B synes ikke noe om fremførelsen til Bradley Cooper og Lady Gaga. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Under nattens Oscar-utdeling i Hollywood var Lady Gaga (32) og Bradley Cooper (44) blant to av kjendisene som sto for underholdningen.

Popstjernen vant Oscar i kategorien «Best Original Song» for filmlåten «Shallow» fra det romantiske dramaet «A Star Is Born», og det var nettopp denne sangen duoen fremførte foran en fullsatt sal.

KINOSUKSESS: Gaga og Cooper har fått stor anerkjennelse for sin innsats i «A Star is Born», og sangen «Shallow» ble på kort tid har blitt en hit da filmen kom ut. Foto: NTB Scanpix
KINOSUKSESS: Gaga og Cooper har fått stor anerkjennelse for sin innsats i «A Star is Born», og sangen «Shallow» ble på kort tid har blitt en hit da filmen kom ut. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I filmen forelsker Gaga og Coopers rollefigurer seg, og det har i etterkant av innspillingen blitt spekulert i om det har oppstått følelser mellom de to, også privat.

Det er ingen hemmelighet at kjemien mellom stjernene er svært god, noe de heller ikke la skjul på under duetten. Paret satt blant annet tett inntil hverandre ved et piano og stirret hverandre lidenskapelig inn i øynene, mens Bradley kjærlig la armen sin rundt Gagas liv.

Dette har fått den tidligere «Spice Girls»-stjernen Mel B (43) til å reagere.

Lady Gaga og Bradley Cooper har hovedrollene i den populære filmen «A Star Is Born» og på den 91. Oscar-utdelingen fremførte de sangen «Shallow» sammen - til stor applaus fra salen. Nå går spekulasjonene rundt hvorvidt Gaga og Cooper er mer enn bare gode venner. Vis mer

- En kode mellom kvinner

På første rad i salen satt nemlig Bradley Coopers kjæreste, supermodellen Irina Shayk (33), og var vitne til det hele.

- Gode Gud, jeg synes dette var skikkelig ukomfortabelt på vegne av Bradleys kjæreste, fortalte hun under «Good Morning Britain»-sendingen mandag, ifølge People.

Videre sa Mel B at duoen hadde «et forelsket blikk til hverandre», men at hun virkelig håpet at den elektriske energien mellom dem kun var for å lage show, skriver nettstedet.

- Jeg håper dette var en del av fremførelsen, for det finnes en kode mellom kvinner, og forhåpentligvis er det ikke ... Forhåpentligvis er dette kun profesjonelt.

VURDERER KJOLENE: Moteekspert og KK-redaktør Ingeborg Heldal vurderer årets Oscar-kjoler, og noen falt mer i smak enn andre. Video: Getty Images Entertainment Video / Jonas Scheie Hammer Vis mer

Og det er ikke bare «Scary Spice» som har plukket opp den intime kjemien mellom Bradley og Gaga - som i tillegg nylig brøt forlovelsen med agenten Christian Carino. Romanseryktene lever nemlig også i beste velgående på sosiale medier.

Etter den hete fremførelsen tok en rekke fans til Twitter for å uttrykke sin oppfatning av hva som foregår. Og mange nevnte at opplevelsen må ha vært vond å se på for Irina Shayk, som også har datteren Lea (1) med Cooper.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Hyllet i takketalen

I reklamepausen etter fremførelsen mottok Gaga og Bradley stående applaus fra salen, da de kom ut sammen arm i arm. «The Hangover»-stjernen kysset og klemte deretter kjæresten Irina før han satte seg ved siden av henne, skriver People.

Da Lady Gaga senere på kvelden vant Oscar-statuetten for beste originale sang, nevnte hun selvfølgelig også Cooper, som er filmens regissør, manusforfatter, produsent og mannlige hovedrolleinnehaver, i takketalen:

- Det er ikke en eneste person på denne jorda som kunne sunget denne sangen sammen med meg, enn deg, Bradley. Takk for at du trodde på oss. Tusen, tusen takk!

Sist måned ble det også en tårevåt affære da Gaga vant «Golden Globe»-pris for «Shallow».

- Jeg må bare si, som kvinne i musikkbransjen, at det er vanskelig å bli tatt seriøst som musiker og låtskriver. Men disse tre mennene løftet meg opp og støttet meg. Bradley, jeg elsker deg, åpnet hun talen sin med da.

LES OGSÅ: Detaljen som vekket oppsikt under Oscar-utdelingen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer