- Forhåpentligvis blir jeg «MeisterChef»

Linni Meister gjør hva som helst for å imponere mesterkokk Eyvind Hellstrøm.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Modell og TV-personlighet Linni Meister (27) er denne uken med i TV3s kokkekonkurranse «MasterChef». Mandag kunne man se Linni gå videre fra «Dag 1» etter å ha laget bedre mat enn Per Sundnes og Sune Wentzel.

Realitystjernen, kjent fra «Tigerstaden» på TV 2, var på forhånd veldig nervøs for å møte mesterkokken Eyvind Hellstrøm.

- Det er selveste Hellstrøm! Du kan kalle ham en fyr, men for meg er han i dette tilfelle livsfarlig! Det er skummelt, ler Linni.

- De siste årene etter jeg ble mor så trives jeg veldig godt på kjøkkenet. Jeg vil jo at sønnen min skal få god mat av mammaen sin. Min sterkeste side når det kommer til mat er baking, så det hadde vært kult om vi fikk noen bakeoppskrifter i dag, men det fikk vi ikke, fortsetter Meister til Seoghør.no.

Til daglig lager Linni kun mat til sønnen Dennis. Nå lager hun mat for kjente kokkenavn som Eyvind Hellstrøm, Kjartan Skjelde og Gregory Paul. Meister er derimot ikke bekymret for at Hellstrøm skal slakte maten hun pleier å servere til lille Dennis.

- Absolutt ikke. Det viktiste ved å være mor er å gi ubegrenset med kjærlighet og selvfølgelig mat. Men nå er jo ikke sønnen min, Dennis, like kresen som Hellstrøm. Takk og lov. Men jeg skal prøve så godt jeg kan å imponere Mr. Hellstrøm, ler Linni.

Se klipp fra kveldens episode:

 

 

Meister forteller at hun liker seg godt på kjøkkenet, men at nervene noen ganger tar overhånd. Da fyker det ofte både skjeer, gafler og kniver rundt omkring i leiligheten.

- Det skal jeg love deg. Jeg har en god del, men som regel så går det bra. Jeg har en tendens til å bli så stresset hvis jeg får middagsgjester. Da fyker ting rundt meg, og jeg mister skjeen på gulvet, men det ender alltid godt. Det ordner seg for snille piker vettu, smiler Linni.

STRENGE DOMMERE: Linnis mat skal bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og Eyvind Hellstrøm. Foto: TV3
STRENGE DOMMERE: Linnis mat skal bedømmes av Kjartan Skjelde, Gregory Paul og Eyvind Hellstrøm. Foto: TV3 Vis mer

- Og «MasterChef» kommer også til å ende godt?

- Forhåpentligvis blir jeg «MeisterChef», ler Linni.

«Master Chef» ser du mandag til torsdag kl 19.30 på TV3.

LES OGSÅ:  - Jeg ble dumpet da jeg lagde romantisk middag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer